Prima pagină » Actualitate » Nunta s-a încheiat tragic pentru mire. Invitații l-au scăpat din brațe
Nunta s-a încheiat tragic pentru mire. Invitații l-au scăpat din brațe

Nunta s-a încheiat tragic pentru mire. Invitații l-au scăpat din brațe

19 sept. 2021, 16:20,
în Actualitate

Un bărbat din Băile Felix a trecut prin clipe de groază la propria lui nuntă. Bărbatul a fost scăpat  de nuntașii care l-au săltat pe brațe, așa cum este obiceiul în zona aceea. A fost transportat de urgență la spital, unde a primit un diagnostic extrem de grav.

Cavalerii de onoare l-au scăpat pe mire

O nuntă s-a terminat cu o tragedie. Doi tineri de la Băile Felix și-au pregătit în detaliu nunta și s-au asigurat că nimic nu le lipsește. Evenimentul părea unul perfect, la care toată lumea se distra, mai ales cei proaspăt căsătoriți. Invitații aveau chef de joacă și așa au decis să facă o schemă interesantă cu mirele, la aproximativ 40 minute de la dansul mirilor.

Evenimentul la care trebuia să se bucure și să petreacă cu drag s-a încheiat tragic pentru tânărul care doar ce spusese DA. Acesta a fost săltat pe brațe de către cavalerii de onoare și aruncat, așa cum se obișnuiește în acea zonă. Aceștia nu au mai fost atenți și l-au scăpat pe bărbat.

Instant, acesta nu s-a mai putut mișca și acuza dureri mari de coloană. Cei aflați la fața locului au chemat de urgență ajutoare și tânărul de 31 de ani a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri speciale.

Mirele și-a rupt coloana

Tânărul a ajuns la spital, unde a aflat că are coloana ruptă în două locuri. Se pare că băieții nu l-au aruncat cum trebuie și, din grabă, nu l-au mai prins. Acum este imobilizat la pat și are nevoie de o perioadă lungă de recuperări.

„După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat mirele ghinionist, Liviu Filimon.

Tânărul se gândește serios să îi dea în judecată pe cei care l-au adus în starea în care se află acum. Este imobilizat la pat și, în trei luni, trebuie să decidă ce va face mai departe cu invitații vinovați de cele întâmplate.

Nunta a continuat după accident, dar atmosfera a fost una extrem de tristă, mai ales pentru mireasă. În sală au rămas mireasa și invitații, dar nunta a fost distrusă pentru mirii care așteptau de atâta timp marele eveniment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *