Prima pagină » Local » Nuntă mare la Le Gaga Iaşi! Sora unui interlop celebru se căsătoreşte! Mascaţii de la SAS au împânzit zona să-i aştepte pe invitaţi – Exclusiv, Galerie Foto, Video, Update

Nuntă mare la Le Gaga Iaşi! Sora unui interlop celebru se căsătoreşte! Mascaţii de la SAS au împânzit zona să-i aştepte pe invitaţi – Exclusiv, Galerie Foto, Video, Update

28 iul. 2020, 21:00,
în Local

Update: În aceste momente la local au ajuns reprezentanți ai DSP Iași care vor verifica dacă măsurile de prevenție sunt respectate. Se pare că până acum au ajuns doar jumătate dintre invitați. Distanța dintre invitați la mese este de un metru.

Update: Petrecerea a început. În aceste momente invitații dansează pe melodiile interpretate live de Cristi Nucă. Dedicațiile curg pe bandă rulantă. Sumele aruncate de petrecăreți variază de la 100 de euro și ajung până la 500.

Sora lui Constantin Vandam are nuntă în seara asta la Le Gaga din Iași. Mai mulți mascați de la SAS au împânzit zona. La eveniment se zvonește că vor participa sute de persoane, maneliști și lăutari celebri dar și nume mari din lumea interlopă. Toate mașinile cu numere înmatriculate în alte județe sunt oprite de către oamenii legii.

Revenim cu detalii

Cine mai credea una ca asta!? Un ieșean a fost condamnat pentru că a amenințat un lider al clanului Corduneanu! Scandalul a avut loc lângă Palatul de Justiție!

Un incident care a avut loc în „buricul târgului” a dus la condamnarea unui membru al lumii interlope ieșene. Jean Mărăraș a fost pedepsit pentru că l-ar fi amenințat pe un membru al clanului Corduneanu. Mai mult, Mărăraș a fost condamnat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice chiar lângă Palatul de Justiție din Iași

Un membru al lumii interlope ieșene a fost pedepsit de către judecători. Astfel, chiar la început de an, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Jean Mărăraș la pedeapsa rezultantă de un an, o lună și 20 de zile de închisoare, cu suspendare, pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cadrul sentinței, judecătorii au constatat că partea vătămată Petronel Corduneanu nu a cerut despăgubiri. „Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Scandal cât casa, în „buricul târgului”

Procesul lui Jean Mărăraș a început pe data de 12 iulie 2019. Asta, după ce individul a fost reținut pe 23 mai 2019. Individul a fost obligat să dea explicații în fața instanței, după ce a fost acuzat că ar fi amenințat un membru al clanului Corduneanu.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Jean Mărăraș, sub acuzațiile de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urmă cu câteva luni, Petronel Corduneanu a cerut ajutorul Poliției. În urma solicitării, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași l-au băgat în arest pe unul dintre membrii clanului Vandam, după ce acesta l-ar fi înjurat și l-ar fi amenințat pe Petronel Corduneanu.

Conform anchetatorilor, Jean Mărăraș a fost încătușat după ce membrii celor două clanuri s-ar fi întâlnit în biroul notarial „Coste și Asociații”, din zona Târgu Cucu, fiind la un pas să se ia la bătaie. Potrivit procurorilor, pe data de 15 mai 2019, în jurul orei 15:30, în biroul notarial aparținând lui Ștefan Coste s-au întâlnit Petronel Corduneanu și cei din clanul Vandam, printre care se afla și Jean Mărăraș. În doar câteva fracțiuni de secundă a izbucnit scandalul, iar Mărăraș l-ar fi amenințat pe Corduneanu cu moartea.

La scurt timp, angajații biroului notarial au apăsat butonul de panică, iar cei din clanul Vandam au ieșit din imobil. Chiar și de afară, Jean Mărăraș ar fi continuat să-l amenințe pe Petronel Corduneanu, spun oamenii legii. Ulterior, polițiștii au dispus reținerea lui Mărăraș pentru 24 de ore. Jean Mărăraș este fratele lui Constantin Vandam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`