Prima pagină » Titlurile zilei » Nuntă mare la Iași, din interes! Viorel Blăjuț vrea să revină în politică. L-a dorit ca naș pe George Simion de la AUR: „Oficializez o relație de 20 de ani. Este și ziua mea de naștere” – FOTO

Nuntă mare la Iași, din interes! Viorel Blăjuț vrea să revină în politică. L-a dorit ca naș pe George Simion de la AUR: „Oficializez o relație de 20 de ani. Este și ziua mea de naștere” – FOTO

13 mai 2023, 02:00, 18 ,
Ciprian BOARU, în Titlurile zilei

În cursul zilei de astăzi, Viorel Blăjuț se va căsători cu angajata din firmele controlate de el, Mirela-Elena Sude. Evenimentul va fi organizat pe proprietatea afaceristului, din comuna Miroslava. Petrecerea are și o conotație politică, în sensul în care Viorel Blăjuț încearcă să se reactiveze, în speranța că reveni în Parlamentul României

Viorel Blăjuț, proprietarul Spitalului „Sf. Sava” și fost deputat, s-a hotărât să se însoare, la 48 de ani, cu Mirela-Elena Sude, în vârstă de 42 de ani, prezentă în mai multe firme ale afaceristului. Acesta a vrut să organizeze petrecerea joi, dar s-a răzgândit. Așa că evenimentul va avea loc în cursul acestei zile, la domeniul deținut în satul Proselnici, comuna Miroslava.

La ora 16:30 este programată cununia civilă, precum și cea religioasă, pe proprietatea lui Viorel Blăjuț. În același loc, dar începând cu ora 18:00, este planificată petrecerea la care ar urma să cânte și trupa Holograf, conform mai multor invitați care vor fi prezenți la eveniment.

Viorel Blăjuț l-a vrut naș pe George Simion

Pe lista invitaților se regăsesc personaje din mediul de afaceri, dar și cel politic. În ultima perioadă, Viorel Blăjuț a încercat să se apropie de George Simion, șeful de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), și l-a vrut chiar naș de cununie. L-a abordat personal la București. Însă George Simion l-a refuzat.

Nici la eveniment nu va fi prezent pentru că are programată o deplasare în Zalău. Viorel Blăjuț încearcă să joace la mai multe capete, deși este membru activ al Partidului Social Democrat (PSD), filiala Iași. Și-a dorit un loc pe listele AUR, dar refuzul a fost categoric. Până la urmă, Blăjuț și-a găsit naș în persoana lui Daniel Fenechiu, senator PNL. Fenechiu nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi detalii despre marele eveniment. În schimb, Viorel Blăjuț a precizat că sărbătorește două evenimente: cununia și ziua de naștere.

„Este un eveniment privat, restrâns. Oficializez o relație de 20 de ani. Este o chestiune de suflet. Vor veni prietenii și familia. Sunt și politicieni pe lista prietenilor. Este și ziua mea de naștere”, a precizat Viorel Blăjuț, fără să ofere detalii despre meniu, formație sau alte surprize pregătite miresei și invitaților.

În edițiile trecute a fost prezentată o situație în care un pacient a fost batjocorit la Spitalul „Sf. Sava”, patronat de Viorel Blăjuț.

Blăjuț este executat silit

Viorel Blăjuț nu are parte doar de evenimente fericite în viață. Spre exemplu, de ceva timp, afaceristul se chinuie să scape de un dosar de executare silită, făcut la cererea creditorilor Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA IFN, Libra internet Bank SA și Constantin Pisaltu. Procesul a ajuns la Tribunalul Iași, dar încă nu a fost stabilit primul termen de judecată. Viorel Blăjuț deține firmele BVI Holding SRL, Romsting SRL, Red Hospital SRL, Sano Salvmed SRL, Seven Hills Events SRL, Iașisting Holding SRL, Iașisting SRL.

De reamintit că Blăjuț a luat examenul de Bacalaureat la vârsta de 40 ani, chiar înainte de a ajunge parlamentar din partea PP-DD, el frecventând cursurile serale la Liceul Tehnologic Nicolina. Într-o primă sesiune a Bacalaureatului a luat nota 2 la Limba română și abia nota 5.50 la Matematică. În sesiunea de toamnă din 2012, Viorel Blăjuț a luat nota 8.00 la proba scrisă – Limba și literatura română. La Matematică T2, proba scrisă obligatorie a profilului, a luat 5.50.

Apoi, la proba scrisă la alegere, Chimie anorganică T2 – Nivelul 1, nota 5, iar la testarea competențelor digitale, calificativul utilizator avansat. Media finală de absolvire a Bacalaureatului a fost de 6.16.

Comentarii
  • Țiganul borat se însoară. A găsit o vaca și este fericit. Va crapă de icter, când va afla ca individa are ferfeniță vaginul de la Garnizoana Iași.

  • Măi țigan borat cu ceas la gât, am înțeles ca esti un retardat cu bacalaureatul luat la 40 ani cu nota 6, dar de rusine ai auzit borâtură! Nu mai ai bun simț! Acum vreo 10 ani faceai înmormântari mocca cică pt.publicitate tigan coclit ce esti! Asa fac toate ciorile parvenite , in fata si cat mai multi bani, cum fac si ciorile de la Osoi-Sânesti din transportul de persoane! Au furat de au rupt statul ( de fapt pe noi) cu , cupoanele de pensionar si pozeaza in mari afaceristi cu …”hauleo, mercedese si beemveuri” dar tot a țigan put !

  • La cum vorbește și la ce fata are sigur a ți greșit, ea a luat bacaloreatul la 40 de ani, iar el a terminat clasa a 4 a la 40 de ani,,,,,, mareee ți e gradina doamne,,,,,,,

  • Blajut pe linga faptul ca e cel mai prost din curtea “spitalului”, mai e si dobitoc. Printre invitati se numara Tony “cur de fier” Hritac… se stie ca borîciunea de Blajut e si pe invers… sta pasiv ai Tony i-o împinge activ 🤘🏼👍🏼😂

  • Spurcată nație ! Tigan, parvenit, incult, agramat, fetișist, ridicol….etc.etc!!!!!!!

  • Nu mai dați articole despre arătarea asta de Blajut, ca spurcați ziarul cu numele lui

  • Felicitări! Casa de piatra mirilor , niste persoane deosebite…cei care scriu mor de ciuda că s săraci și prosti grămadă.

  • Cam mare saltul notei de la limba romana.Ai fost si luat meditatii de la profesori universitari?Mult prea mare parformanta fata de capacitatea care o ai.

  • Felicitari! Casa de piatra!

  • Sa incepi o activitate de protectia muncii odata cu Blajut, chiar cu mult inainte si sa astepti ca firmele sa te caute sa le faci servicii SSM, a fost o naivitate. ITM-ul a afisat firmele abilitate, dar numere de telefon erau trecute numai la cateva. Ce se numeste asta? Cei mai vechi si cu experienta nu s-au dus sa lucreze la Blajut. El a angajat niste tinerei. Prosperitatea lui nu vine din cine stie ce super-protectia muncii pe care o face, ci din crearea unui sistem pa baza de coruptie, mita si trafic de influenta. Numai ca s-au gasit destui flamanzi si la ITM. Chiar este in capul patronilor ca daca lucrezi cu Iasisting, nu ai probleme cu ITM-ul. Ar trebui ca numarul de cerinte sa fie functie de marimea si complexitatea firmei. Nici nu va imaginati cate firme platesc bani lui Blajut fara sa fie nevoie. Toate micile magazine, firmele de birouri, micii intreprinzatori chiar si unele firme de amenajari interioare, nu au nevoie de Blajut. Mai este si sponsor pentru ITM la diverse actiuni.

  • Pai la ITM este bunul sau tovaras Grojdea!!! Nu stiti de Grojdea…. Va spune Wolf acușica

  • Viorel e baiat muncitor ,il stiu de cand lucra la turc , linga Filarmonica Iasi

  • Mercedes bleu

    Cat despre Wolf Livisor Munteanu ca sa scape de amenda ITM cu cateva 0000, a preferat sa-i faca gard “pro bono” sefului ITM Grojdea Costel.

  • Dați va bine pe lângă viitorul primar ! Acuș o sa vreți sa i faceți o tava in genunchi!

  • Omu are potențial ! E viitoru in politica asta in care dințosul de Movila centrează , iar Mihai pune stop pe piept și centrează , antrenați ambii de Viorel America centrala !

  • E tare rău omu , la bucale are coatele mai mari ca toți ritarziii ăștia de iasi

  • El e următori saf a politiciii pe iais

  • Ion Vynturã-Tzarã

    Priviti lume la viitorul primar al Iasilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024