Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nuntă mare în showbiz! Andra Volos, cerută de soție! Lele a surprins-o

Nuntă mare în showbiz! Andra Volos, cerută de soție! Lele a surprins-o

22 iul. 2024, 22:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Zi importantă pentru Lele și Andra Volos. Manelistul și-a făcut curaj și i-a adresat marea întrebare iubitei lui. Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe mama fiicei lui astăzi fără ca ea să bănuiască ceva, la Cernica. A pus la cale un moment cu totul special.

Emoții mari pentru Lele și Andra Volos. Manelistul și-a cerut iubita în căsătorie astăzi fără ca ea să bănuiască ceva. Cântărețul s-a asigurat că totul este impecabil pentru ziua în care i-a pus inelul pe deget șatenei.

Lele a cerut-o în căsătorie pe Andra Volos. Imagini cu momentul special pus la cale de manelist

Lele și-a dorit să o surprindă pe Andra Volos, așa că a pregătit, în cele mai mici detalii, cererea în căsătorie. Momentul a avut loc la Cernica, în urmă cu câteva minute, acolo unde manelistul a vrut să creeze o atmosferă romantică. A fost adus un covor roșu, trandafiri în aceeași nuanță, iar în spate scria „Vrei să te căsătorești cu mine?”.

Vizibil emoționați și încântați de noua etapă din viața lor, Lele i-a pus pe deget inelul iubitei lui și i-a adus un buchet superb de trandafiri roșii. În ziua cererii în căsătorie, cei doi au avut alături și câțiva apropiați care i-au felicitat, tot ei fiind cei care știau că Lele vrea să o surprindă total pe Andra Volos.

Manelistul și iubita lui se pregătesc de alte două momente importante din viața lor

Pe 24 iulie, va avea loc un dublu eveniment în familia lor. Lele și Andra Volos vor spune cel mai hotărât „Da” din viața lor, dar își vor boteza și fiica, pe micuța Kim, care a împlinit de curând 8 luni.

Cei doi și-ar fi dorit să facă și cununia religioasă, dar au decis ca peste două zile, în centrul atenției să fie doar fetița lor, astfel că vor deveni o familie și în fața lui Dumnezeu la anul, atunci când vor face și o mare petrecere, de care tot Andra Volos se va ocupa în cele mai mici detalii, așa cum declara manelistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024