Prima pagină » Local » Nunta lui Viorel Blăjuț, un bâlci ca pe vremuri! Divele invitate îşi nenorocesc pantofii scumpi prin drumul pietruit. Iată cum arată rochia miresei – EXCLUSIV FOTO, UPDATE, VIDEO

Nunta lui Viorel Blăjuț, un bâlci ca pe vremuri! Divele invitate îşi nenorocesc pantofii scumpi prin drumul pietruit. Iată cum arată rochia miresei – EXCLUSIV FOTO, UPDATE, VIDEO

13 mai 2023, 16:33, 14 ,
în Local

Imagini în exclusivitate de la nunta lui Viorel Blăjuț! Au apărut primii invitați la evenimentul organizat la un domeniu din Miroslava. Invitații au început să apară înainte de ora programată pentru cununia civilă și cea religioasă, respectiv 16:30.

Doamnele îmbrăcate elegant, cu pantofi scumpi, se chinuiau să meargă printre pietre și praf, iar domnii care aveau flori în mână, cel mai probabil pentru viitoarea doamnă Blăjuț, le ajutau să se deplaseze la locație.

UPDATE4: Printre invitați de numără și prezentatorul Daniel Buzdugan.

UPDATE3: Invitații participă la dansul mirilor.

UPDATE 2: Cununia religioasă a fost oficiată. Invitații s-au retras în restaurantul unde va avea loc petrecerea.

UPDATE: Viorel Blăjuț s-a căsătorit cu Mirela Elena Sude. Cei doi și-au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Urmează cununia religioasă.

La eveniment au sosit peste 50 de persoane.

Vă reamintim faptul că Viorel Blăjuț, proprietarul Spitalului „Sf. Sava” și fost deputat, s-a hotărât să se însoare, la 48 de ani, cu Mirela-Elena Sude, în vârstă de 42 de ani, prezentă în mai multe firme ale afaceristului. Acesta a vrut să organizeze petrecerea joi, dar s-a răzgândit. Așa că petrecerea va avea loc la domeniul deținut în satul Proselnici, comună Miroslava.

Comentarii
  • Zici ca au mutat complexul de porci si scroafe de la Uricani la Miroslava….. vierul din poza 23 tufe si mirele si popchii….. vai ma-sa de tiganoi analfabet….ce si-a adus sugacii la pozat!

  • ce-aveti, bre, cu omu acuma chiar? se insoara, nu omoara. dati-i pace sa-i tihneasca

  • Și care-i problema?

    Ar trebui sa fie un potop de comentarii cu Injuraturi, dar uite ca nimeni nu se ingramadeste sa se alieze cu cloaca voastră de ziar. Sunați pe la neamuri, poate scrie careva de mila pt autor vreo doua mascari.

    Casa de piatra!

  • Pantofii ca pantofii…Traditional la buda tot in fundul gradinei se face.Fustele scumpe cu sclipici in cap,intrun bat se sprijina si cu celalalt se tine cainii la distanta.Am uitat sa mentionez stiuletul traditional.Unul singur se refoloseste pentru toti invitatii .Fara numar.Fara numar.Karma.Rea soarta sa te incarnezi ca stiule folosit in fundul gradinei.Sper ca iohannistul pentru tot cea facut Romaniei sa se reincarneze stiule refolosit in urmatoarea viata si sa participe la o nunta tiganeasca.O merita cu varf si indesat.Doamne Ajuta.

  • @iesean , mananci kkt cu polonicu. Vai de capu tau cu ce cretinitati debitezi. Tu crezi ca Blajut are buda in fundu curtii…Crapa pipota-n tine….

  • Ba da ce burtoi are ala care tine un buchet de flori galbene in mana 🤯 uadafak

  • Numi purta draga Raputin de grija..Nu mai crapa nimic de ciuda.Vai,la ce burti si sunci se vad in poze plange cantarul de mila.Nici daca sunt platit nu vin la asemenea nunta.Am siu eu demnitatea si standerdelele mele europene..Sa iti ramana cotletul de porc in gat.Si maslinile.

  • intr-adevar, standardele europene sunt „standerdelele”, cu bine le-ati numit matale. in deutschland, europa carevasazica, un violator a fost achitat pe motiv ca nu si-a dat seama ca strigatele copilei erau de durere si nu de placere. mda, european „standerdelul” pentru violator, dar nu si pentru copila. da’ daca lu’ matale iti sunt la suflet „standerdelele”, atunci numaidecat sa ai parte de ele.

  • Dorian Popescu

    Rog “Buna ziua Iași”, sa publice poza si cu “ salata beut”, de pe aleile de nunta. Cică mireasa s-a drogat cu cânepa sălbatică ca sa îl suporte pe animal, dar si -a luxat un picior alunecând pe boratura blajut. Mire tuciuriu, ești blestemat sa crapi in aceasta noapte. Un atac cerebral te însoțeste pe ringul de dans.

  • Casa de piatra , succes in tot ceea ce faceți !

  • Am văzut o “poza” cu un individ care aducea a Geoana. O fi el, prostalanul, ori pote Marcel Popa, alt prostovan.

  • L-ai confundat cu Vasile Dumitras….fostul sef de la Garda Financiara!!! E prezent printre invitati….

  • O lectie pentru toti bogatanii, sa vina sa vada ca trebuie multe de facut nu stat in birou si luat salar si vai unde mergem in concediu?trebuie facut mult mai mult sa faca drumuri,autostrazi,dar am obiectii,altar in aer liber,ptr altii de ce nu se poate?

  • Ce ziar de c.ă.c.a.t sunteți !!!

  • Omu e catolic !

  • Un contribuabil

    Care dintre invitați a venit cu tractorul la nunta? o fi nasul mare? Mireasa are înălțime mai mult de 1, 50 cm?, ca Blajut pe lângă ea zici ca e Gulliver în tara piticilor

  • omu' de rand

    Au furat, dar si repetenti au fost!

  • Materialul jalnic. Fotografiile sunt de tot rasul. Prea multe si facute aiurea. Se vede ca s-a mers pe ascuns. Dar chiar si asa….

  • trebuiau sa vina in tenisi. divele.

  • Ai voie să faci sex anal in noaptea nunții?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *