Prima pagină » Titlurile zilei » Clipe de coșmar pentru un grup de barmani din Iași care au fost amenințați de proprietarul pensiunii Davis. „Ne-a înjurat, ne-a amenințat cu bătaia”

Clipe de coșmar pentru un grup de barmani din Iași care au fost amenințați de proprietarul pensiunii Davis. „Ne-a înjurat, ne-a amenințat cu bătaia”

25 sept. 2024, 02:00, 5 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

O nuntă care a avut loc sâmbătă, 21 septembrie 2024, s-a finalizat cu scandal după ce un grup de barmani din Iași au fost amenințați de proprietarul pensiunii Davis. La finalul evenimentului, tinerii au fost jigniți de Victor Diaconu, patron localului, și primarul comunei Ardeoani, județul Bacău.

Un grup de barmani din Iași au fost amenințați de proprietarul pensiunii Davis

Incidentul a avut loc duminică, 22 septembrie 2024, în jurul orei 4.00, după finalizarea unei nunți. Proprietarul localului i-a amenințat pe tineri că, în cazul în care nu vor reuși să-și strângă recuzita în 3 minute, atunci îi va încuia înăuntru.

„Eu fac parte dintr-un grup de barmani din Iași. Am mers sâmbătă să lucrăm la o pensiune din orașul Moinești, județul Bacău. A fost vorba de un eveniment de weekend, care a avut loc la pensiunea Davis, unde patron este primarul Victor Diaconu, din comuna Ardeoani, județul Bacău. El a fost cel care ne-a înjurat, ne-a amenințat cu bătaia. A venit duminică dimineață, în jurul orei 4.00, după ce s-a terminat nunta și toată lumea strângea lucrurile. El a venit nervos și ne-a zis că, dacă în 3 minute nu terminăm de strâns, ne închide înăuntru, ne sechestrează. A început să ne înjure, se aude și pe filmări cum ne înjură. Nu e prima oară când face asta, și acum 2 săptămâni am avut eveniment, tot acolo, aceeași poveste a fost, dar nu e vorba că are ceva personalul cu noi, ci așa se comportă el mereu, cu toată lumea. E cercetat și pentru că a lovit un angajat. Până la urmă, a stins lumina în local și am strâns totul pe întuneric, cu lanterna de la telefon. Am strâns totul pe fugă, nici măcar nu știu dacă a mai rămas ceva, nu am avut ce face, a trebuit să plecăm cât mai repede pentru că era să ne ia la bătaie. Încă a ieșit după noi, afară, și a vrut să ne lovească, dar s-a abținut, nu știu cum! Una din colegele mele s-a enervat și i-a spus că, dacă o trage de păr, o să aibă dosar penal pentru vătămare corporală. Noi eram 6 persoane, dar el s-a luat, în special, de fete, pe noi ne înjura”, a declarat Andreea P., una dintre tinerele care s-au deplasat cu barul mobil la pensiunea Davis.

Un scandal imens a avut loc recent și într-un bar din Coarnele Caprei, județul Iași. Întreg incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Daniela Diaconu: „Ei au ieșit afară și au așteptat în curte”

Daniela Diaconu, managerul pensiunii Davis, a negat toate acuzațiile aduse de barmanii din Iași și a explicat că aceștia au fost dați afară din local de către soțul său, Victor Diaconu, deoarece acesta trebuia să fie închis. În plus, Daniela Diaconu a mai explicat că tinerii, de-a lungul colaborării, i-au creat câteva neplăceri.

„Lucrurile stau în felul următor. Duminică dimineața, când s-a terminat petrecerea, oamenii mei trebuiau să plece acasă și trebuiau să închidă salonul. Nu mai era nimeni, dânșii stăteau și așteptau, probabil, mirii, să le plătească. S-a încuiat salonul și ei au ieșit afară și au așteptat în curte, în mașina lor, nu era iarnă, nu era frig, nu era în atribuția mea să le asigur cazare sau ceva de genul. O altă poveste, într-un alt salon, mi-au luat cutia cu shaturi și mi-au lăsat o cutie cu pahare sparte. Le-am dat voie să-și spele paharele la o bucătărie dezafectată, unde aveam o chiuvetă. Și-au spălat paharele și mi-au scos un congelator din priză și și-au pus, probabil, un telefon la încărcat. Să le transmiteți că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Să nu ne facem rău unii altora, nu-i deranjez, să nu mă deranjeze. Ei erau 6-7, iar soțul meu era singur, ce putea să le facă?”, a declarat Daniela Diaconu, managerul pensiunii Davis și soția lui Victor Diaconu.

Reamintim faptul că o nuntă care a avut loc sâmbătă, 21 septembrie 2024, s-a finalizat cu scandal după ce un grup de barmani din Iași au fost amenințați de proprietarul pensiunii Davis. La un alt eveniment din iulie 2024, Laura Lavric a fost în centrul scandalului, cântăreața lovind un muzicant.

Comentarii
  • Jigodia asta de „primar „a fost implicat in muulte dosare de cercetare penala privind furturi de petrol, conduse de catre AILINCAI fost primar puscarias condamnat de la MOINESTI. Deasemenea era in relatii de prietenie cu viceprimarul care facea trafic de dube pe cre le transforma in masini de trasport persoane ! Afacerea ajungea pana la BASESCU ! Cei de la SRI BACAU, erau depasiti total! Astfel la un moment data vicele a disparut din peisaj total desi era in functie ! Idiotulo de DIACONU a a vut si un accident foarte grav de circulatie si era sa isi piarda un picior !

  • Ce seamana cu av. Volovat – tatal!

  • Diaconu Victor

    Are pensiune facuta din ce bani? Probabil cu salariul din primarie..ups. Acum trecand la cele reale, baiatul cel mare a intrat in afacerea Davis acum ceva ani si a venit cu aport de capital sustinand ca ia o parte din afacere. Oare banii respectivi de unde erau? Clar nu putea sa justifice niste bani furati, si a vandut o parte din companie copilului, total normal. Pe de alta parte, Victor Diaconu este o persoana controversata, pasarea colorata a partidelor, trece de la unul la altul, sperand ca orinde si el ceva. Toata comuna aceea vuie, oamenii sunt speriat, nu au dreptul sa spuna nimic, iar cei care se impotrivesc, are el grija de ei. Da spagi, de ma cel mai mic baron, pana la cea mai mare speta. La alegerile din vara, a dat chiar si 1000 de lei pe vot, ba chiar a adus aprox 100 de persoane noi in localitate, pe langa asta a platit bilete de avion oamenilor sa vina din afara sa voteze.

    A bagat spaima in oameni, i-a facut sa nu vina la vot, citez:,, va arat eu cine sunt daca veniti la vot”.
    A pus in ziua votului, cei x condilieri la portile sectiilor de votare sa aclameze: votati, aur!!!!!

    Si foarte multe altele, care nu explica averile familiei Diaconu, dar sa vezi, nimeni nu face nimic, Romania!!

  • Diaconu Stefan

    Sa se verifice de la inceput averea familiei Diaconu, cum se poate face avere cu un salariu de primar si cu o primarie in insolventa?

  • Dl. Primar e de Aur. Doar educația de tinichea. Asa tipă si la autoritati când vin in control la pensiune. Fug aia repede de acolo. Cam multi nervi, injuuraturi..sper sa ramane lucid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024