Prima pagină » Cancan » Nuntă de Vis la Palatul Snagov: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță
Nuntă de Vis la Palatul Snagov: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Nuntă de Vis la Palatul Snagov: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

06 oct. 2024, 19:40,
Redacția BZI în Cancan

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă care a avut loc pe 5 octombrie la Palatul Snagov. Evenimentul, care a adunat sute de invitați din lumea showbiz-ului românesc, a fost unul discret, fără anunțuri publice sau declarații de presă. Cu toate acestea, imagini și detalii au apărut pe rețelele de socializare, postate de vedetele prezente. Actrița și Valeriu Gheorghiță, cunoscut pentru rolul său de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19, au sărbătorit alături de prieteni și familie într-un decor de vis.

Anunțul căsătoriei a fost făcut cu trei luni înainte de Dana Budeanu, pe Instagram: „Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță se căsătoresc pe 5 octombrie. Pup! Pa”. Deși nu au oferit detalii despre cununia civilă sau religioasă, petrecerea de la Palatul Snagov a fost cu adevărat spectaculoasă. Florile albe naturale au dominat decorul, iar momentele de vârf au fost dansul mirilor și tăierea tortului. Invitații au savurat un meniu special creat de chef Petrișor Tănase, care a inclus aperitive rafinate și feluri principale variate.

Monica Bîrlădeanu a fost, fără îndoială, în centrul atenției. Actrița a purtat două rochii de mireasă, ambele create de casa de modă M.Marquise. Prima rochie a fost de tip sirenă, cu pene în partea de jos, și a fost accesorizată cu bijuterii elegante. Părul i-a fost aranjat simplu, pe spate, fără voal. Pentru dansul mirilor, ea a schimbat ținuta cu o altă rochie impresionantă, cu mâneci lungi și o crăpătură adâncă pe picior. De asemenea, Valeriu Gheorghiță a purtat un costum elegant, completat de o cămașă albă și un papion negru.

Invitații, printre care s-au numărat multe personalități din lumea televiziunii și modei, au fost impresionați de atmosfera creată la petrecere. Printre cei prezenți s-au numărat Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea, și mulți alții. Rețelele de socializare au fost inundate de imagini și videoclipuri care au captat momentele importante ale evenimentului.

Decorul a fost completat de preparate deosebite, iar meniul oferit invitaților a fost unul pe măsură. Aperitivul bogat a inclus ou de găină aromat, file de somon uscat și piept de rață, printre altele. Felurile principale au fost, de asemenea, variate, incluzând sturion cu garnitură, sarmale tradiționale și mușchi de vită. Tortul, servit la final, a fost impresionant, având mai multe etaje și fiind punctul culminant al serii.

Cine este Valeriu Gheorghiță

Despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au făcut multe speculații înainte de nuntă, în special legate de viața personală a medicului. Monica a ținut să clarifice situația într-o postare pe rețelele de socializare: „Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”.

Valeriu Gheorghiță, absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, specializat în boli infecţioase, a fost o figură centrală în timpul pandemiei, fiind coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare. În prezent, el face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații. Deși s-a speculat că ar fi fost căsătorit, echipa de PR a Monicăi a clarificat că Valeriu este divorțat de ceva vreme.

În ciuda diferenței de vârstă de trei ani dintre cei doi – Monica fiind mai în vârstă decât Valeriu – relația lor este una discretă, dar solidă, conform declarațiilor actriței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024