Prima pagină » Titlurile zilei » Nuntă cu peripeții! O mireasă a făcut furori pe TikTok după ce a făcut un spectacol la o spălătorie din Iași. Frumoasa brunetă a spălat mașina fotografului în noaptea nunții – FOTO/VIDEO

Nuntă cu peripeții! O mireasă a făcut furori pe TikTok după ce a făcut un spectacol la o spălătorie din Iași. Frumoasa brunetă a spălat mașina fotografului în noaptea nunții – FOTO/VIDEO

04 sept. 2023, 02:00, 16 ,
Cosmina Puiu în Titlurile zilei

Nuntă cu peripeții. O mireasă a spălat mașina fotografului în noaptea nunții. Imaginile video au fost încărcate pe rețelele de socializare și au fost distribuite masiv, strângând mii de vizualizări

Scene incredibile la o spălătorie din Iași. O mireasă a ajuns să spele mașina fotografului chiar în noaptea nunții. Scena s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la câțiva km de municipiu. Mai mulți nuntași au încurajat-o pe focoasa brunetă să facă ceva inedit în momentul în care a fost furată de la propriul său eveniment. Spectacolul pe care atât mireasa, cât și invitații l-au dat în miez de noapte a strâns sute de reacții pozitive.

O mireasă a făcut furori pe TikTok după ce a făcut un spectacol la o spălătorie din Iași

Petronela și Marcel și-au unit destinele în urmă cu puțin timp și au dat o petrecere în cinstea evenimentului. Tinerii sunt de loc din comuna ieșeană Belcești și au strălucit într-un restaurant de lux alături de zeci de invitați. Foarte multe poze și videoclipuri au fost postate în mediul online de fotograful George Vieru și au strâns multe reacții. Rudele și apropiații mirilor au fost încântați de evenimentul la care au participat, fiind una dintre cele mai reușite nunți.

,,Furatul miresei” a fost considerat, mult timp, un ritual care poate aduce un pic de farmec întregului eveniment. Totuși, cei care cunosc istoria acestui obicei îl văd ca pe un lucru depășit și spun că nu există această practică în tradiția populară românească. În trecut, „furatul miresei” era considerat un obicei barbar.

Mireasă ajunsă la spălătorie în noaptea nunții sale. De unde vine acest obicei?

Acest obicei este originar de la popoarele migratoare, în tradiția populară nefiind recunoscut. Pe vremuri, clanurile rivale profitau de nunți pentru a face rău mirelui. Astfel, veneau la nuntă și furau cel mai de preț dar al lui: mireasa. Acest obicei ascunde în spate o istorie tristă.

Acestuia i se cerea o sumă foarte mare ca aceasta să fie liberă din nou. Obiceiul exista și la vechii nobili din Anglia, și nu numai, care în ziua nunții luau mireasa, o necinsteau și pe urmă o returnau mirelui. Dacă acesta nu voia ca nobilul să își bată joc de mireasă, plătea sume mari de bani. E ceea ce se numea dreptul la „primera nocte” (prima noapte).

Acest obicei, des întâlnit la nunțile din ultimii ani, iar mirele face un moment inedit în momentul în care „plătește” pentru mireasa lui. În cadrul acestui eveniment, cei care au participat la „furatul miresei” i-au dat niște provocări amuzante și au cerut cele mai scumpe sticle de băutură.

Iată că o mireasă a făcut furori pe TikTok după ce a făcut spectacol la o spălătorie din Iași.

Comentarii
  • Cocalari retarzi

  • Daca sunt din Belcesti ce sa le ceri…vacari

  • Or fi ei din Belcești, da’ de fapt este engleji că locuiește în Hanglea, dacă pricipezi. Culmea, lucrează la o spălătorie de mașini.
    Ce nuntă frumoasă !
    Ce idee originală !
    Culmea, i-a ieșit (curată mașina) !

  • Niste tzarani cu idei idioate!

  • Guzganul Rozaliu

    Cu mireasa la o muye

  • Dap , la ce talent și tupeu are se pare ca le-a spălato la mai mulți din toate pozițiile

  • Ia făcut și un polish cu finalizare ?

  • Sa-i dăm calduț sub limbuță la mireșică!

  • 🌈 Ionella Manuela

    Eu am fost acolo, alta e povestea. Cameramanu’ are 4 pachete in portofoliu:
    ●PACHET 1 Filmare la rezolutie HD ready (4 ore + 500 fotografii editate)
    ●PACHET 2 Filmare la rezolutie Standard Definition (5 ore + 800 fotografii editate)
    ●PACHET 3 Filmare la rezolutie Super VHS (6 ore + 800 fotografii editate)
    ●PACHET 4 Filmare la rezolutie VGA (12 ore + 20.000 fotografii editate)
    Cum era de asteptat, mirii au ales pachetul foto video cel mai mic, ala vga pt tv cu tub, de aici si disponibilitatea de a spala masina cameramanilor pt a mai primi o reducere la finalul nunții. Iar masina are km dați inapoi, masina care apropo e SH si e luată in rate 😂

  • Țărancă beșinosă care sa kakat toată viața în grădină acum e star tiktok

  • Și-a luat lăcheală și înainte și după ceapista

  • Care e faza cu spalatoria aia din Belcesti? De ce se aduna miresele din Coarnele Caprei si Belcesti acolo?

  • in alta parte nu mai au unde sa se duca miresele in Belcesti.
    Halal comuna, vai de capul lui primar.Asta le-a mai ramas la Belcesteni,
    spalatoria auto unde in fiecare seara este galagie ,,,,,e ca un fel de club , dar vad ca vecinii nu iau masuri , sau le place discoteca ,,,,,

  • costel partag

    Nu exista nici lege si nici ordine, in Belcesti, Coarnele, Cotnari fiecare e stapan si face ce vrea. Unul singur e sef, primarul! Show la spalatorie mereu, sunt curios daca se pot aplica amenzi!

  • Gicutza Contra

    orice cacat pus pe tik-tok devine stire regionala…

  • Atat s-a putut, din pacate…asta e nivelul! Si nu conteaza prea mult ca e din Belcesti, ca prosti sunt peste tot, chiar mai multi la oras, evident. Dar mireasa, este penibila! In loc sa stea la petrecerea ei, care in mod normal se intampla o data in viata sau, ma rog, numai o singura data are acel farmec aparte, ea se face de tot rasul spaland masina fotografului :)) Pe bune? Lucreaza in „Hanglea” la o spalatorie de masini? :)))) Asa, si?? Daca era badanta scotea babele din Belcesti sa le stearga la cur sau cum? :))) Prostia ne acapareaza incetul cu incetul, ca natie, ca popor! Fotograful e din Iasi, cred….ca sincer nu am auzit de el! Cum ti-a venit ideea asta inteligenta, ba, nene? Aaaaa….ai gasit o proasta care sa faca ceva „nemaintalnit” cu care sa-ti faci reclama pe TikTok? Sunteti vedete, ce sa mai…..vedetele prostiei :)))) Slava, Ukraini! Poate se prabuseste o drona ratacita peste voi sa mai scapam naibii de cativa retarzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024