Prima pagină » Titlurile zilei » Nuntă cu 400 de invitați în lumea preoțească din Iași! Fiul preotului de la Biserica Vulpe s-a căsătorit cu aleasa inimii! A fost prezent și Înaltpreasfințitul Teofan

Nuntă cu 400 de invitați în lumea preoțească din Iași! Fiul preotului de la Biserica Vulpe s-a căsătorit cu aleasa inimii! A fost prezent și Înaltpreasfințitul Teofan

12 oct. 2024, 02:00, 1 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Duminică, 6 octombrie 2024, a fost nuntă mare în lumea preoțească din Iași. Fiul preotului Mihail Grigoraș, parohul Bisericii Vulpe, s-a căsătorit cu aleasa inimii. La petrecere au luat parte circa 400 de invitați, invitat de seamă fiind Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și al Bucovinei.

A fost nuntă cu 400 de invitați în lumea preoțească din Iași! La petrecere a fost prezent și Înaltpreasfințitul Teofan

Andrei Grigoraș (26 de ani) și Laura-Elena Pavaluc (24 de ani) și-au unit destinele duminică, 6 octombrie 2024. Petrecerea a avut loc La Castel și a însumat circa 400 de invitați, printre care s-au numărat o mulțime de preoți, afaceriști, dar și medici. Invitatul special a fost Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și al Bucovinei. Prelatul s-a retras însă destul de devreme de la petrecere. De asemenea, și restul preoților au plecat de la petrecere în jurul orei 12:00 – 01:00.

Mirele, Andrei Grigoraș, este fiul preotului Mihail Grigoraș, parohul de la Biserica Vulpe. Mama tânărului, Adriana Grigoraș, lucrează în învățământ, mai precis, la Școala Gimnazială „B.P. Hașdeu” Iași. Mihail și Adriana Grigoraș mai au o fiică care este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Și mireasa se trage dintr-o familie bună, mama sa lucrează în sistemul sanitar, fiind psiholog în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Iași, iar tatăl miresei este inginer la Aeroportul Internațional Iași. Laura-Elena Pavaluc are 24 de ani și studiază medicină la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, iar Andrei Grigoraș este IT-ist. Cei doi tineri au fost cununați de un om de afaceri din Iași.

Reporterii BZI au aflat pe surse că preotul Mihail Grigoraș și-ar fi dorit ca fiul său să-i calce pe urme și să devină tot slujitor al Domnului, însă tânărul a ales o altă profesie.

„Băiatul lucrează în IT, e foarte bun. Tatăl lui ar fi vrut să-l facă tot preot, dar el nu a vrut. A fost o divergență, atunci, între ei. Câștigă foarte bine, și-a cumpărat mai multe apartamente din banii lui”, a povestit un apropiat al familiei miresei.

Recent a avut loc o nuntă și în lumea showbiz-ului, Lora și Ionuț Ghenu și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu.

La petrecere au cântat artiști de renume

La nunta lui Andrei Grigoraș și Laura-Elena Pavaluc au cântat artiști de renume, precum Fuego și Viorica Macovei. Tinerii însurăței au ales muzică pentru toate gusturile, așa că pe scenă a urcat și o trupă rock. De altfel, Fuego a postat și un scurt clip în care se poate observa că nuntașii s-au distrat pe cinste. Clipulețul artistului a fost însoțit de mesajul: „Casă de piatră, Laura și Andrei! Nuntă de vis La Castel, Iași”! Postarea lui Fuego a fost distribuită de soacra mare, tinerii însurăței primind numeroase urări de bine. De altfel, aceasta este singura postare legată de nunta celor doi care a apărut în mediul online. Reporterii BZI au încercat să obțină o poză cu mirele și mireasa și așa au aflat că nuntașilor li s-a transmis expres să nu posteze fotografii cu cei doi.

„Ni s-a transmis să nu postăm pe Facebook fotografii cu mirele și mireasa, asta a fost dorința socrilor”, a declarat o persoană care a participat la nunta cu 400 de invitați care a avut loc în lumea preoțească din Iași, în data de 6 octombrie 2024.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`