Prima pagină » Titlurile zilei » Nunta anului! Milionarul „Tolea”, din Iași, și frumoasa sa soție au fost nași joi! Au cununat-o pe artista Lora și pe Ionuț Ghenu: „Petrecerea va fi pe 5 octombrie”

Nunta anului! Milionarul „Tolea”, din Iași, și frumoasa sa soție au fost nași joi! Au cununat-o pe artista Lora și pe Ionuț Ghenu: „Petrecerea va fi pe 5 octombrie”

21 sept. 2024, 02:00, 20 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Milionarul Cătălin Tudose, „Tolea”, de la Iași, și soția sa au fost nași la cununia civilă dintre Lora și Ionuț Ghenu. Marea petrecere va avea loc abia pe 5 octombrie

După nouă ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu au decis să își unească destinele. Cei doi programaseră în urmă cu mai mulți ani căsătoria, însă din cauza pandemiei, au amânat. Pe 19 septembrie, cei doi s-au căsătorit civil. Constantin Tudose, cunoscut drept „Tolea”, împreună cu soția sa au fost nași pentru cei doi proaspeți soți.

„Tolea” și soția sa au fost nași pentru Lora și Ionuț Ghenu

Marele eveniment pentru Lora și Ionuț Ghenu a avut loc pe 19 septembrie 2024. La eveniment au fost prezente persoanele importante din viața celor doi. Nașii au fost Cătălin Tudose și soția sa, fiind prieteni apropiați ai cuplului proaspăt căsătorit.

Plini de emoții, Lora și Ionuț Ghenu au spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă. Anul acesta, au fost mai multe nunți importante în România. Cum trebuie să fie la orice nuntă, mireasa atrage toate privirile invitaților. Lora a purtat o rochie de culoare roz pal, de lungime medie, asortată cu o pereche de sandale, machiajul a fost unul simplu, iar părul l-a avut aranjat pe spate. Deși a avut o ținută simplă, dar foarte elegantă, Lora a fost în centrul atenției pe durata evenimentului. În mână a ținut un buchet de flori albe.

Ionuț Ghenu a purtat un costum gri la cununia civilă, cu o cămașă albă și ochelari de soare. Evenimentul a durat doar câteva minute, iar după finalizarea oficierii, cei doi au ciocnit un pahar de șampanie împreună cu invitații lor.

Reporterii BZI l-au contactat pe Cătălin Tudose, dar nu a dorit să spună ce cadou a pregătit pentru nuntă, cu siguranța va fi ceva spectaculos, având în vedere că afaceristul din Iași este cunoscut pentru stilul său de viață luxos. Acesta are în garaj unele dintre cele mai scumpe mașini din România. De asemenea, este cunoscut pentru proiectele sale imobiliare din Iași, unde a construit zeci de blocuri. „Tolea” a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România. Afaceristul a avut o ascensiune fulminantă în doar câțiva ani, iar acum are mare succes și cu afacerea de la Hanu Vișoianu.

„Într-adevăr, am fost doar la starea civilă, petrecerea va avea loc pe 5 octombrie, deocamdată încă mă gândesc ce voi pregăti, vom vedea”, a transmis Cătălin Tudose.

Nunta va avea loc pe 5 octombrie

Cununia religioasă va avea loc sâmbătă, pe 5 octombrie 2024. Deja, la eveniment, sunt anunțate peste 350 de persoane. Printre invitați vor fi prezenți mulți artiști din industria muzicală, care vor întreține și atmosfera la marele eveniment. Lora și Ionuț Ghenu au avut în urmă cu câțiva ani o ceremonie de binecuvântare a relației, făcută de către un preot. Cei doi sunt împreună de nouă ani și au trecut prin multe momente dificile. Deși, l-a început, au fost prieteni apropiați, și-au dat seama că poate fi mult mai mult decât o simplă prietenie și au ajuns acum să se căsătorească. Mireasa vrea să aibă o nuntă de neuitat, astfel, și-a planificat ca în ziua respectivă să poarte trei rochii diferite. Toată lumea le-a urat să aibă o căsnicie fericită, iar acum așteaptă marele eveniment de pe 5 octombrie.

Milionarul Cătălin Tudose, „Tolea”, din Iași, și frumoasa sa soție au fost nași pentru Lora și Ionuț Ghenu, iar pe 5 octombrie vor fi prezenți la cununia religioasă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`