Prima pagină » Titlurile zilei » Nunta anului la Iași! O mireasă a fost jucată ca pe ursul de Anul Nou, cu parul, la Gară. Imagini incredibile! „Trăim viață ca sultanii”

Nunta anului la Iași! O mireasă a fost jucată ca pe ursul de Anul Nou, cu parul, la Gară. Imagini incredibile! „Trăim viață ca sultanii”

10 iul. 2024, 02:00, 7 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Imagini incredibile, surprinse la Iași. A fost nunta anului la Gară. O femeie îmbrăcată în mireasă a fost „jucată” ca pe ursul de Anul Nou. Nu este singurul videoclip amuzant filmat în această zonă a Iașului

Aproape că nu trece zi la Iași fără ceva scene amuzante. Recent, în mediul online au apărut câteva imagini cu un bărbat și o femeie care „pozează” în mire și mireasă. Femeia, trecută de prima tinerețe, poartă rochie albă și dansează alături de un bărbat ce are un par în mână și fredonează o manea. „Trăim viață ca sultanii” cânta cel care poza în ginerică în timp ce era filmat de trecători. Zona Gării Iași este de multe ori o adevărată scenă în aer liber. Periodic, acolo au loc incidente de toate felurile. Unele dintre acestea sunt extrem de amuzante. Acum ceva vreme, în mediul online a ajuns un filmuleț tot din zona Gării.

Nunta anului la Gara Iași, una dintre întâmplările amuzante

Un bărbat își „înșfacă” prietenul, îl ridică deasupra capului și aleargă cu el spre stația de tramvai. Trecătorii au rămas blocați când au văzut scenele, iar unii au scos telefoanele mobile și au început să filmeze. Imaginile ajunse în mediul online au stârnit sute de reacții și comentarii amuzante. „Ăsta prieten adevărat!”, „Cel din spate este viu?”, „Numai la Iași poți să vezi așa ceva”, acestea sunt doar o parte dintre comentariile lăsate pe rețelele de socializare. Protagoniștii par a fi sub influența alcoolului, dar nu este clar dacă din acest motiv sau din alte cauze au recurs la un asemenea gest. Periodic, în mediul online apar imagini comice, surprinse la Iași. Acum ceva timp, un călător a fost surprins într-un autobuz cu un ied.

Imagini amuzante, surprinse în autobuz

Videoclipul surprins într-un autobuz de la CTP a fost publicat recent pe rețelele de socializare, adunând mii de vizualizări. Un bărbat și-a scos la plimbare animalul de companie, însă toată lumea și-a întors privirea când l-a văzut. Ieduțul părea că se bucură foarte mult de plimbare și era bucuros să primească atenție. Desigur că și reacțiile au început să apară imediat după postarea videoclipului pe platformele de socializare. Angajații de la CTP au văzut destul de multe situații ciudate în decursul anilor, însă e prima dată când un ieduț este plimbat cu autobuzul. Animăluțul se uita curios prin vehicul, în timp ce stătea liniștit într-o sacoșă, neînțelegând ce se întâmplă exact. Acum câțiva ani, un cățeluș s-a urcat într-un mijloc de transport din afara orașului și a mers cu autobuzul până în centrul municipiului Iași. „Nunta anului”, de la Gara Iași, a adus multor trecători zâmbetul pe buze.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *