Prima pagină » Titlurile zilei » Nunta anului între tiktokeri, la Iași! Ana și Andrei Ichim, instructorii de dans urmăriți de sute de mii de persoane, au avut o nuntă ca în basme

Nunta anului între tiktokeri, la Iași! Ana și Andrei Ichim, instructorii de dans urmăriți de sute de mii de persoane, au avut o nuntă ca în basme

25 aug. 2022, 02:00, 15 ,
Raluca Costin, în Titlurile zilei

Ana și Andrei Ichim, instructorii de dans din Iași urmăriți pe TikTok de sute de mii de persoane, și-au unit destinele. Mireasa a purtat în noaptea nunții două rochii superbe, iar la cununia civilă cei doi și-au spus emoționați jurămintele

Ana și Andrei Ichim, cei mai urmăriți instructori de dans din Iași de pe TikTok, s-au căsătorit sâmbătă, 20 august 2022. Cei doi tineri au avut o nuntă ca în basme și la cununia civilă au avut jurăminte personalizate. Ana Ichim spune că totul a fost la superlativ.

„A fost super ok nunta. Nu știam cum va fi vremea și am avut ceva emoții, dar a fost foarte bine. Noi am făcut nunta la Palas, la Congress Hall. Petrecerea a fost super faină, oamenii s-au distrat. Ringul a fost mereu plin. Invitații au fost mulți foști dansatori, dar și oameni care nu erau dansatori de profesie și care s-au distrat. În total au fost 170 de invitați, oameni cu care ne simțim cel mai bine, familia, părinții. La cununia civilă am avut jurăminte personalizate și a fost super emoționant, dar a fost fain. Au fost niște emoții pe care nu o să le mai trăim vreodată”, spune Ana Ichim, instructor de dans în cadrul Ikim Dance Academy.

Nuntă ca în basme pentru Ana și Andrei Ichim, cei mai cunoscuți instructori de dans din Iași

Mireasa spune că toți urmăritorii așteaptă imaginile cu dansul mirilor care a fost cântat live de Mihai Trăistariu. Luna de miere o vor petrece în Turcia.

„Dansul mirilor a fost pe piesa Caruso a lui Pavarotti, dar a fost cântată live de Mihai Trăistariu, la noi, la nuntă. Toată lumea așteaptă imaginile cu dansul mirilor și cât de curând vor fi postate. Am avut două rochii de mireasă, cea cumpărată din Istanbul, de prințesă, și una tip sirenă, simplă, albă, purtată pentru dans. Important e că a fost totul cum trebuie, ba chiar peste așteptări. Soțul s-a recuperat mai ușor, eu m-am stresat și în ziua evenimentului, dar stresul s-a resimțit la amândoi. Oamenii au spus că a fost super mișto petrecerea, au plecat mulțumiți. Noi vom pleca vineri în luna de miere, în Turcia, la all-inclusive. Vrem doar să stăm, să ne odihnim”, mai spune Ana Ichim.

Instructorul de dans susținea, în edițiile BZI anterioare, că la nunțile din Iași nu se mai dansează „Meneaito” sau „Dansul pinguinului”.

Profesorii de dans, Ana Maria Adonicioaiei şi Andrei Ichim, au devenit virali pe TikTok

Dacă acestea erau un must-have, iar mirii știau că, dacă au aceste melodii, mâncare bună și băutură, petrecerea va fi un succes și nuntașii vor pleca mulțumiți de la petrecere, trendurile s-au mai schimbat iar în ultimii 2-3 ani, aceste melodii fiind înlocuite cu muzică lăutărească, manele, sârbe, hore sau muzică comercială. Profesorii de dans, Ana Maria Adonicioaiei şi Andrei Ichim, au devenit virali pe TikTok, unde oferă sfaturi și pentru dansatorii mai puțin pricepuți. Tinerii instructori sunt parteneri şi în viaţa reală, dar şi pe ringul de dans. Viitorii miri stau cu ochii pe filmuleţele dansatorilor din Iaşi și de acolo îşi iau cele mai bune idei pentru „Dansul mirilor”.

Reporterii BZI au arătat, în edițiile anterioare, că o tânără din Iași a plătit 2.500 de euro pentru rochia de mireasă. Ana și Andrei Ichim, profesorii de dans din Iași, oferă cursuri atât copiilor, cât și adulților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ikim Ana Maria (@ikim_ana)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andrei Ikim (@andreiikim.ro)



Comentarii
  • 1. Sa le ajute Dumnezeu si sa aiba o casatorie binecuvantata si coplesita de bine! 2. Daaaarrrrr …. Instructori de dans, zici? Regret, dar si-au invalidat rau de tot, prin dansul mirilor, valoarea presupusa a cartii profesionale de vizita, atat de rau incat prezumtiva clientela se va reorienta, abandonand intentia de a apela la serviciile lor. De neconceput erori , tolerabile doar prin raportarea la emotii si/sau la o eventuala … sarcina a miresii ( alegere neinspirata a rochiei de dans )…

  • Gretos subiect, gretos ziar, gretos oras…

  • Lăsați o mai moale cu nunta anului,cine mai sunt și ăștia că nu a auzit nimeni de ei; coregrafia dansului lasă de dorit

  • Nu mă pricep la dans , nu am auzit de ei până acum , dar….am deschis dansul mirilor de curiozitate , pentru că mă așteptam să văd ceva WAW.

    Sorry , dar la așa prestație , degeaba reclama mascata !

    Probabil era însărcinată mireasa , sunt convins că în mod normal dansează mai bine , însă TOTI CARE AU CITIT RECLAMA (* că asta e articolul ) AU SPERAT LA ALTCEVA !

  • Saraca limba romana. Totul a devenit „super”: super dans, super nunta, super supa, super super.

  • Pacat de sala aleasa pentru nunta. La Congres Hall, ringul de dans are mocheta. Dansatorii invitati sigur nu s-au putut desfasura. Daca era parchet era altceva. Poate citesc si proprietarii locatiei. Necesar schimbarea mochetei.

  • Ca nunta anului? Anului calului, cucosului, cainelui?????? Cine sunt cei doi????? Ce realizari au?????

  • Daca si astia sunt instructori de dans!!!!!!!! Pai dupa dansul mirilor putem spune: lasa-neee, lasa-neeeee……

  • Daca la ora 4.00 am comentezi rautacios desprende un eveniment important din viata cuiva,inseamna ca esti foarte frustat!

  • Nu este însărcinată mireasa, are doar burta…

  • Daca vorbim de dans sportiv,cei doi sunt neica Nimeni in Iasi. In afara de publicitate agresiva, nu au nicio realizare notabila. In plus, toata aceasta mascarada a lor arata cat sunt de teatrali. Penibile momente,incepand de la declaratii si terminand cu nunta si dans.
    Daca asa danseaza instructorii,vai de cei pe care se lauda ca ii antreneaza.

  • Cat de ofticati sunt unii! 😃

  • Dansam mai bine ca ei cu Boguta la Skin!

  • La scoala lor nu se preda dans sportiv,dansul mirilor nu este,ca stil,dans sportiv,care e
    problema ta, Anonim?

    Ai fost la nunta lor de zici ca e ” mascarada”?

    Penibil esti tu ca ai o parere eronata despre ceva ce nu stii!!

    Ai grija sa nu te otravesti cu propriul venin!

  • Da,am fost acolo si da,intamplator stiu despre ce vorbesc si imi asum cele spuse. Aceasta asa zisa nunta a anului a fost facuta pe criterii strict comerciale, totul de fațada ,totul ca sa dea bine la public. Macar de-ar fi dat.Reclama vinde marfa,fie ea de calitate sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *