Prima pagină » Actualitate » Nunta anului în showbiz! Cunoscuta cântăreață s-a căsătorit cu un vânător de crocodili

Nunta anului în showbiz! Cunoscuta cântăreață s-a căsătorit cu un vânător de crocodili

27 sept. 2024, 13:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Cântăreața hitului „Summertime Sadness”, Lana Del Rey, s-a căsătorit cu Jeremy Dufrene, după ce a au apărut pentru prima dată zvonurile despre relația dintre cei doi. Soțul cântăreței este un ghid de turism pentru excursii cu aligatori.

Cei doi și-au legat destinele la sfârșitul lunii august.

Lana Del Rey s-a căsătorit cu un vânător de crocodili

Del Rey, al cărei nume real este Elizabeth Woolridge Grant, și Dufrene și-au unit destinele într-o ceremonie intimă, desfășurată în prezența familiei și a prietenilor apropiați, în Des Allemandes, Louisiana.

Artista a fost văzută îmbrăcată într-o rochie albă lejeră, mergând pe culoar alături de tatăl său, Robert Grant, conform unor imagini publicate de Daily Mail. Dufrene a optat pentru un costum închis la culoare, completat de o vestă și pantofi din piele maro, pentru această ceremonie în aer liber.

Evenimentul a avut loc în apropierea Bayous des Allemands, locul unde Dufrene organizează excursii cu barca în apropiere de New Orleans, a relatat presa.

Del Rey, în vârstă de 39 de ani, cunoscută pentru piesa „Young and Beautiful”, și Dufrene, despre care se crede că se cunosc de câțiva ani (existând o fotografie cu cei doi pe Facebook din 2019), au fost prima dată implicați romantic după ce un videoclip pe TikTok îi surprindea ținându-se de mână în această vară.

În acea perioadă, Del Rey se afla la Festivalul de la Reading, în Anglia, când fanii au observat momentul în care cei doi erau împreună.

Reiterăm și cum Lana Del Rey a fost forțată să renunțe la turneul său din Europa din cauza unor probleme medicale.

Del Rey a fost logodită anterior cu muzicianul Evan Winiker

Deși inițial Del Rey a negat public orice legătură cu Dufrene într-un comentariu pe Instagram pe 31 august, cei doi au confirmat relația când au fost surprinși din nou ținându-se de mână în New York, pe 7 septembrie.

În acel weekend, au participat la nunta modelului Karen Elson și nu au ezitat să-și arate afecțiunea în public.

La doar o lună după ce a apărut zvonul că sunt într-o relație, cuplul a obținut o licență de căsătorie în săptămâna din 23 septembrie, informație confirmată de grefierul tribunalului din parohia Lafourche pe 26 septembrie.

TMZ a fost primul care a raportat acest eveniment la sfârșitul lunii septembrie, iar până acum reprezentanții nu au oferit comentarii oficiale.

Aceasta nu este prima încercare a lui Del Rey de a ajunge la altar, ea fiind logodită anterior cu muzicianul Evan Winiker, conform unui raport din martie 2023 al Billboard. Totuși, artista a confirmat că era singură în timpul unui interviu din noiembrie 2023 pentru Harper’s Bazaar, afirmând că nu mai este îndrăgostită.

În decembrie 2020, se zvonea și că ar fi fost logodită cu Clayton Johnson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`