Prima pagină » Titlurile zilei » Nunta anului, în Baroul Iași! Una dintre cele mai cunoscute avocate și-a pus pirostriile! Mirele este un pilot de origine turcă. Imagini de senzație de la evenimentul din Turcia – GALERIE FOTO

Nunta anului, în Baroul Iași! Una dintre cele mai cunoscute avocate și-a pus pirostriile! Mirele este un pilot de origine turcă. Imagini de senzație de la evenimentul din Turcia – GALERIE FOTO

11 oct. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Iași s-a căsătorit cu un pilot de origine turcă la finele săptămânii trecute. Astfel, Sandra Grădinaru și-a pus pirostriile. La eveniment au fost invitate diverse personalități ale Iașului. Astfel, printre invitații la evenimentul ce s-a desfășurat în weekend au participat și cunoscuți medici din Iași

Nunta anului, în Baroul Iași! Una dintre cele mai cunoscute avocate și-a pus pirostriile! Avocata s-a căsătorit cu un pilot de origine turcă, pe o plajă din Turcia. Imagini de senzație de la evenimentul care a avut loc în țara de origine a mirelui au fost postate chiar de către avocata Sandra Grădinaru pe pagina ei de Facebook.
Așadar, din fotografiile respective, postate sub mesajul: „Am spus: DA!”, se poate vedea cum la eveniment au participat atât colegi din cadrul Baroului Iași, cât și personalități din alte domenii, cum ar fi cel medical.

Invitați de marcă la nunta avocatei Sandra Grădinaru

La nunta Sandrei Grădinaru cu pilotul Erkan Ak au fost, astfel, invitați de marcă din diverse domenii. De asemenea, nașii cuplului au fost medicul cardiolog Eduard Dabija, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Iași, și soția acestuia. Nunta a avut loc la malul mării, fiind oficiată chiar pe o plajă din Turcia.
Pe de altă parte, în una dintre fotografiile postate pe pagina proprie de Facebook, avocata ieșeană Sandra Grădinaru apare alături de fostul președinte al FC Steaua București, Viorel Păunescu, dar și de renumita cântăreață, prezentatoare și actriță Monica Anghel, într-o cameră de hotel.

Contactată telefonic, avocata Sandra Grădinaru a declarat că nunta a fost oficiată la Constanța, deoarece soțul ei este originar de acolo.

„Nunta a avut loc la Constanța, de unde este familia soțului meu. Aceasta a fost urmată de o petrecere restrânsă pe o plajă din Antalya (Turcia)”, a precizat avocata ieșeană. Potrivit acesteia, la evenimente a fost un număr limitat de invitați, tocmai din cauza restricțiilor impuse de autorități din pricina pandemiei de Covid-19.

Cine este Sandra Grădinaru

Sandra Grădinaru este membră a Baroului Iași, în calitate de avocată. Aceasta a fost profesor la Universitatea din Modena și Reggio Emilia și la Universitatea din Milano. În același timp, Sandra Grădinaru este profesor doctor în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași. De asemenea, ea a fost expert în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
Avocata ieșeană a învățat la Colegiul „Costache Negruzzi”, a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut un Master în Psihologie judiciară și victimologie.

Totodată, avocata ieșeană a făcut un doctorat la Facultatea de Drept din cadrul Universității București și un altul – la Universitatea „Babeș-Bolyai”. De remarcat este faptul că, de-a lungul carierei, avocata ieșeană Sandra Grădinaru a reprezentat în instanță diverse personalități din România. Pe de altă parte, Sandra Grădinaru a fost invitată în repetate rânduri în studioul BZI Live, pentru a participa la emisiuni cu profil judiciar sau chiar și pe alte teme, ieșeanca fiind cunoscută ca o susținătoare a construirii Autostrăzii A8.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *