Prima pagină » Cancan » Numele real al Ginei Pistol. Ce apare, de fapt, în buletinul prezentatoarei TV

Numele real al Ginei Pistol. Ce apare, de fapt, în buletinul prezentatoarei TV

09 mart. 2021, 13:27,
în Cancan

Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, puţini romani ştiu care numele real al Ginei Pistol. Se pare că prenumele Gina este ales de vedetă ca şi nume de scenă, căci în buletin frumoasă blondina apare altfel.

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Momentan ea prezintă emisiunea Chefi la cuţite iar inperioada următoare vedeta va deveni mamă.

Numele real al Ginei Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite persoane publice din România şi, cu toate că numele său se afla pe buzele multora, puţini sunt cei care ştiu care este prenumele său real.

Se pare că Gina este doar numele de scenă pe care l-a ales frumoasă blondina căci, în buletin, apare un altul. La peste 15 ani de când vedeta Antena 1 a intrat în lumea mondenă, acesta s-a şi aflat.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981, în Roşiorii de Vede. Încă de mică a fost extrem de ambiţioasă şi a muncit enorm pentru a-şi urma visurile. Mai întâi, a absolvit Şcoala de Arte şi Meserii din Roşiorii de Vede.

Nu s-a oprit aici şi a urmat şi cursurile Facultăţii de Transporturi. Nu a fost însă uşor şi, la început, Gina Pistol a fost nevoită să lucreze ca vânzătoare la un chioşc din Roşiorii de Vede.

Pentru că-şi dorea foarte mult să se realizeze din punct de vedere profesionat, s-a mutat în Bucureşti, unde şansele de reuşită erau, cu siguranţă, mult mai mari. A lucrat ca vânzătoare într-un magazin cu articole sportive. De aici, viaţa Ginei Pistol a început să înflorească.

Şi, cu toate că acum telespectatorii abia aşteaptă să o vadă pe micile ecrane, puţini cunosc faptul că pe Gina o cheamă, de fapt, Georgeta Pistol.

Gina Pistol, tot mai aproape de naştere

După luni întregi de aşteptare, cei doi părinţi îşi vor strânge în braţe primul copil. S-au pregătit intens în ultimele săptămâni şi au cumpărat tot ce este necesar pentru că micuţei să nu-i lipsească nimic. Ba chiar au reuşit să termine de renovat şi camera fetiţei.

Totuşi, prezentatoarea de la „Chefi la cuţite” a mărturisit că este puţin speriată de acest moment şi nu ştie cum va fi în postura de mama, dar este convinsă că toate femeile au astfel de griji cu câteva zile înainte să nască.

Mai mult, Gina Pistol este o graviduta-model, chiar şi în haine de casă. Lejer îmbrăcată, blondina arata foarte bine, indiferent de ce ar purta, pentru că trăsăturile fine şi rafinate o fac o clasează uşor printre cele mai frumoase femei din România. Prezentatoarea TV este la doar o săptămână distanţa înainte de naştere, iar burtica ei a crescut considerabil. Cu toate acestea, ea se simte bine alături de tatăl fetiţei ei, Smiley, şi cei doi fac tot felul de videoclipuri amuzante.

Botez şi cununie în acelaşi timp?

Recent, artistul a pus pe toată lumea pe jar după ce a făcut o declaraţie care a surprins pe toată lumea. Imediat fanii celor doi, după ce şi-au anunţat relaţia şi faptul că vor deveni părinţi s-au întrebat când vor merge şi în faţa altarului, iar Smiley le-a satisfăcut şi această curiozitate.

Spre deliciul tuturor, cântăreţul a mărturisit că „Nu exclud o căsătorie” cu iubita lui, Gina Pistol. Acum toată lumea aşteaptă ca pe lângă slujba de botez a fetiţei lor, care va veni pe lume într-o săptămână, să auzim şi că cei doi s-au cununat în faţa lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024