Prima pagină » Radio » Actualitate » Nume celebre printre concurenţi, la Survivor 2023. Ce „faimoși” au trădat Antena 1 pentru Pro TV

Nume celebre printre concurenţi, la Survivor 2023. Ce „faimoși” au trădat Antena 1 pentru Pro TV

14 dec. 2022, 12:27,
BZI.ro, în Radio

Au apărut deja informații despre unii concurenţi de la îndrăgita emisiune Survivor 2023, care va fi difuzată începând cu luna ianuarie. Show-ul de supraviețuire a ajuns deja la al doilea sezon de când a fost preluat de Pro TV. Încet-încet, se definitivează și echipele de concurenți, fiind cunoscute câteva dintre vedetele participante.

Survivor România este varianta românească a Survivor Turkey, format derivat din celebrul reality show Survivor. Versiunea românească a fost lansată în 2020 la Kanal D România. Începând cu al treilea sezon, emisiunea a fost preluată de Pro TV. Pe parcursul șederii în Republica Dominicană se confruntă 12 faimoși și 12 războinici, câte șase băieți și șase fete de fiecare echipă.

S-a aflat cine sunt primii concurenţi la Survivor 2023

Survivor România 2023 va apărea în curând pe micile ecrane. Astfel, s-a aflat deja ce vedete au acceptat provocarea producătorilor de Pro TV. Deocamdată, s-a aflat de trei celebrități care au „trădat” Antena 1 pentru a merge în Republica Dominicană. La începutul anului 2023, începe noul sezon din Survivor România. Vestea a venit chiar de la câștigătorul sezonului anterior, Alex Delea:

„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalina, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnul Dan citire… Survivor România începe un nou sezon la Pro TV, chiar la început de an”, a dezvăluit fostul „războinic”.

Printre concurenții anunțați deja se numără Maria Constantin, Bianca Patrichi, Ștefania Stănilă, Vica Blochina, Carmen Grebenișan și Ionuț Iftimoaie.

Vedetele care au trădat Antena 1

Vica Blochina a participat anul trecut la „Spash! Vedete la apă”, dar și la „Asia Express”, în urmă cu patru ani, ambele fiind producții ale Antenei 1. Așadar, acum a trecut în tabăra adversă. Însă nu doar controversata blondină a părăsit Antena 1, ci și Carmen Grebenișan. În 2022, influencerița a participat la „Dancing on Ice – Vis în doi”, iar în 2020 a fost concurentă la „Asia Express”.

Nu în ultimul rând, Maria Constantin este cea de-a treia vedetă care a „trădat” Antena 1. Blondina nu doar că a bifat mai multe apariții la „Xtra Night Show”, dar a venit și la „Stand up Revolution” și la „Splash! Vedete la apă” în 2022. Și totuși, în cazul ei există unele circumstanțe atenuante, deoarece ea este și o fostă participantă a emisiunii Ferma Vedetelor, de la Pro TV. Atunci ea a participat cu fostul soț, regretatul Marcel Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *