Prima pagină » Local » Numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 crește alarmant, dar DSP Iași acționează cu indolență!  Dr. Vasile Cepoi: „Aplicăm aceleași măsuri!”

Numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 crește alarmant, dar DSP Iași acționează cu indolență!  Dr. Vasile Cepoi: „Aplicăm aceleași măsuri!”

14 iul. 2022, 02:10, 6 ,
în Local

Numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 a crescut extrem de mult în ultima lună. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că numărul de infectări va continua să crească până la jumătatea lunii august. Prin urmare, s-a decis luarea unor măsuri suplimentare care să împiedice răspândirea virusului. La polul opus, dr. Vasile Cepoi susține că deși incidența este în creștere, Direcția de Sănătate Publică Iași aplică același măsuri ca întotdeauna.

În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid-19, ministrul Sănătății a luat mai multe măsuri oficiale extrem de importante pentru a preveni infectările. Cea mai cunoscută dintre acestea este impunerea obligației de a purta măști de protecție în toate spitalele. De asemenea, s-a decis republicarea zilnică a buletinului cu numărul cazurilor noi.

o imagine cu DSP Iasi

Marți, 12 iulie 2022, pe teritoriul cuprinsului județului Iași au fost confirmate 119 persoane infectate cu Covid-19

DSP Iași stă cu mâine în sân, deși numărul de infectări cu Covid-19 este în continuă creștere

o imagine cu Alexandru Rafila

Numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 a crescut extrem de mult în ultima lună. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, susține că numărul de infectări va continua să crească până la jumătatea lunii august

Numărul cazurilor Covid-19 a crescut îngrijorător în ultima lună, iar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, este de părere că numărul de îmbolnăviri va continua să crească până la jumătatea lunii august.

„E un trend așteptat, conform și previziunilor Institutului Național de Sănătate Publică. Opinia noastră este că această creștere va mai dura circa 4-5 săptămâni, până la jumătatea lunii august, după care probabil numărul de cazuri se va stabiliza și o să vedem când va începe să se reducă”, a spus Rafila.

Având în vedere toate acestea, a fost luată decizia de a reveni la raportările zilnice. Asta înseamnă că în fiecare zi, la aceeași ora, vom afla câți români au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore.

Creșterea numărului de îmbolnăviri cu Covid-19 pare să nu-l îngrijoreze în niciun fel pe dr. Vasile Cepoi, director executiv Direcția de Sănătate Publică Iași, deși în județ s-au înregistrat peste 100 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

“Direcția de Sănătate Iași aplică aceleași măsuri ca întotdeauna. Toate unitățile sanitare au reglementări clare asupra a ceea ce au de făcut, deocamdată, incidența e în creștere, dar nu suprasolicită spitalele. Doar Spitalul de Boli Infecțioase preia aceste cazuri, dar dacă numărul de îmbolnăviri va continua să crească, cazuri vor fi preluate și de alte unități medicale. Pentru testare, persoanele se programează prin medicul de familie sau direct pe site-ul DSP, dacă este în apropierea medicului care testează, la o distanță mai mică de 1 kilometru, este îndrumat să meargă acolo să se testeze, dacă e o distanță mai mare, merge o mașină de la DSP și îl testează. Se testează cu antigen rapid în ambele situații, dacă pacientul este simptomatic, dar rezultatul este negativ, atunci se realizează un test PCR. Centrele de evaluare sunt funcționale, deocamdată rămâne doar cel de la Spitalul de Boli Infecțioase activ, dar, dacă va crește numărul de cazuri, se vor deschide și celelalte”, a declarat dr. Vasile Cepoi, director executiv Direcția de Sănătate Publică Iași.

 o imagine cu spitalul sf. Parascheva

În prezent, la nivelul județului Iași sunt ocupate 7 paturi: 5 paturi în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” din Iași și 2 paturi la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Spiridon” Iași

Cu cât a crescut numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 la nivelul județului Iași în ultima lună

o imagine dintr-un spital covid

În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu Covid-19, Ministrul Sănătății a luat mai multe măsuri oficiale extrem de importante pentru a preveni infectările. Cea mai cunoscută dintre acestea este impunerea obligației de a purta măști de protecție în toate spitalele

În data de 10 iunie 2022, pe cuprinsul județului Iași au fost înregistrate 4 cazuri noi de infectare cu Covid-19, numărul total de infectări ajungând la 111.392. La o lună mai târziu, în data de 10 iulie 2022, la nivelul județului Iași, s-au înregistrat 26 de persoane infectate cu Covid-19.

Marți, 12 iulie 2022, pe teritoriul cuprinsului județului Iași au fost confirmate 119 persoane infectate cu Covid-19. Din totalul de cazuri confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 9 externări și 18 internări. În ultimele 24 de ore, nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de infectarea cu Covid-19, numărul total de decese fiind de 2.430.

În ceea ce privește solicitările de testare ale pacienţilor care prezintă simptomatologie specifică noului coronavirus, încărcate de medicii de familie pe platforma CAPESARO în ultimele 24 de ore echipajele mobile au efectuat 29  recoltări.

Referitor la gradul de ocupare al paturilor (inclusiv paturi ATI) din spitalele suport COVID-19, conform raportărilor, miercuri, 13 iulie 2022, erau ocupate 63 paturi din care 7 paturi la ATI.

În prezent, la nivelul județului Iași sunt ocupate 7 paturi: 5 paturi în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” din Iași și 2 paturi la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Spiridon” Iași. În momentul de față, în spitalele ieșene sunt libere 14 paturi ATI: 1 pat ATI la Spitalul de Neurochirurgie, 3 paturi ATI la Spitalul de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” din Iași, 6 paturi ATI la Spitalul Municipal Pașcani și 4 paturi ATI la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Spiridon” Iași.

Miercuri, 13 iulie, în România, numărul de îmbolnăviri cu Covid-19 a fost de 3.777, depistate după efectuarea a 18.452 de teste.

Comentarii
  • Legea e facuta doar pt saraci naivi creduli si oi…

  • Orice virus este de marime NANOMETRICA, adica 1mm/1 000 000, iar orificiul unei masti este MICROMETRIC 1mm/1 000.
    Numai PROSTII cred ca masca ii protejeaza.
    Printr-un orificiu de masca pot trece deodata peste 600 de virusi.
    In masti s-a introdus Oxidul de Grafen care ajuta radiatiile 5G emise cu antenele 5G si cu satelitii nazistului Elon Musk, sa se formeze cheaguri de sange in venele celor iradiati, ca sa se spuna ca s-au imbolnavit de COVID.
    Déjà cei care au trecut prin boala sunt imuni la radiatziile 5G si se imbolnavesc doar cei VACCINATI ca sa moara conform planului de exterminare al Cabalei.

    NU EXISTA NICIUN VIRUS !!! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G ! SE IMBOLNAVESC DE LA RADIATZII DOAR VACCINATII.AU FOST VACCINATI – SA MOARA ! Satanistii vor acum sa continue GENOCIDUL cu radiatiile 5G ca sa-i prosteasca pe PROSTI sa se vaccineze ca sa moara cat mai multi. Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot si Cabala ordona unde sa creasca frecventa pentru a mai imbolnavi si ucide oameni. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. Mastile contin OXID de GRAFEN ca sa fie inspirat de cei care le poarta, pentru a se imbolnavi sub influenta radiatiilor 5G. Variantele Alpha, Beta, Gama, Delta, Omicron si alte astfel de inchipuiri satanice reprezinta doar o frecventa mai crescuta fata de precedenta, in plaja de 70 – 300 GHz, si nimic altceva. Sangele fierbe in oameni formand cheaguri care infunda venele si opresc transportul oxigenului la creier si in organism, si omul se sufoca si moare. Cabala este pe duca si isi joaca ultima carte : CRESTE LA MAXIM FRECVENTA RADIATZIILOR 5G, dar MOR NUMAI VACCINATII, care au in ei tot felul de mizerii care se activeaza cu aceste frecventze 5G. Cei nevaccinati déjà s-au imunizat, organismul s-a adaptat la radiatziile 5G si la o noua frecventa au doar gura uscata, dureri de spate si transpiratie dimineatza, tuse 3,4 zile, apoi totul este normal. Este bine sa luati cate o aspirina pe zi, si sa consumati maxim 5 Vitamana C pe zi. Vaccinatii se vor duce la loc cu verdeatza si loc de odihna in maxim 5 ani. Dar ATENTIE LA VACCINATI pentru ca poarta boala injectata prin vaccin si o transmit celor de langa ei prin transfuzii, transpiratie, saliva, sex, urina.

    ,,…Am avut trei pandemii în ultima sută de ani. Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial, o altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implementat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor.
    Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.
    Una dintre țări, care este o țară uriașă ce are milioane de oameni, Rusia, nu a avut multe decese în zona virusului Corona, pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public. L-au implementat doar pentru uz exclusiv de către armată.
    Atunci când sunteți testat vă contamineaza cu SIDA, pentru că vor să acopere faptul că milioane de oameni vor muri din cauza frecvenței radio excesive… Vaccinurile au toxine. Iți dau boala…

  • breakthrough

    va vindeca Putin de coronavirus si de masti

  • Virusul care circul[ de 3 ani ;i care se răspândește îngrijorător este generat în laboratoarele Hoției și se numește Frică pt că are la bază Prostia. prostia este boala inoculată de 30 de ani încoace prin distrugerea învățământului și a educației !

  • Domnul Doctor Cepoi

    Ma doare undeva în spate de voi toți, am bani, am mașina, am costum elegant pe mine, bani în cont, va fac din pix raportarile eronate cu colega mea dr Trifan, voi sunteți niște viermi, am de gând sa omec undeva în Grecia în concediu. Chiar nu îmi pasa de voi. Mi e foarte bine, cât vine banul la mine și voi sunteți un popor de tâmpiți va fac raportarile covid din pix.

  • Cand se aplica si legea pt cei ce nu mai intrunesc conditiile de ocupare a unui post de conducere – cei trecuti prin ….veață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *