Prima pagină » Cancan » Nu vei crede când vei afla ce vârstă are Carmen Negoiță. Vedeta a pozat aproape nud și are un corp de invidiat

Nu vei crede când vei afla ce vârstă are Carmen Negoiță. Vedeta a pozat aproape nud și are un corp de invidiat

27 apr. 2022, 11:30,
BZI.ro, în Cancan

Carmen Negoiță este mereu prezentă pe rețelele de socializare cu un corp de invidiat ce nu îi trădează vârsta. Aceasta se menține în formă și este mândră de imperfecțiunile sale. Dezinvoltă fiind, vedeta se pozează frecvent în costum de baie și aproape nud pe rețelele de socializare. Cu toate că se expune pe internet, Carmen preferă să își țină relația cu actualul iubit departe de ochii curioșilor.

Vedeta este foarte cunoscută în mediul online fiind pasionată de modă. Aceasta a participat la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” sezonul 7. 

Ce vârstă are Carmen Negoiță?

Carmen Negoiță este una din cele mai apreciate bloggerițe de fashion din România. Domeniul său de activitate are legătura cu stilul, frumusețea și moda. De-a lungul timpul, aceasta a reușit să rămână în tendințe, schimbându-și stilul vestimentar de nenumărate ori. Pe blogul personal, Carmen scrie despre locurile pe care le-a vizitat, cum să te întreții printr-o alimentație sănătoasă, frumusețe și modă. Vedeta este activă și pe Instagram având 98,5 mii de persoane ce o urmăresc și apreciază. Pasionată de modă, se poate observa de pe rețelele de socializare că influencerița nu îmbracă niciodată ținute banale. Acestea îi pun tot timpul corpul în evidență. Deși are vârsta de 40 ani, Carmen Negoiță arată extrem de bine. Pozând frecvent în costum de baie, aceasta este mândră de corpul său și nu se ascunde. 

„Îmi iubesc corpul. Am aproape 40 de ani, am crescut 2 copii, am vergeturi și toate cele. Am fost în cele mai frumoase locuri, am avut parte de experiențe minunate și care m-au făcut să mă simt o femeie frumoasă. Vreau să îmi arăt recunoștința făcând sport și având un stil de viață sănătos.”, a scris Carmen Negoiță la o postare de pe Instagram.

Chiar dacă mai are imperfecțiuni, bloggerița face furori pe internet cu imaginile în care apare. Dezinvoltă fiind, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a fotografiat aproape nud în cadă și a postat imaginea pe Instagram. Însă aceasta nu este singura poză de genul pe care vedeta a distribuit-o pe rețelele de socializare. Într-o altă postare, Carmen este surprinsă în bocanci și slip, sânii fiindu-i acoperiți cu o pălărie. În urmă cu doi ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a fotografiat din nou aproape nud în una din vacanțele sale, părțile intime fiind acoperite cu ajutorul mâinilor și a picioarelor. Una din vedetele ce face furori pe internet în costume de baie este și Diana Matei.

Cum a înflorit vedeta după divorț

În trecut, Carmen Negoiță a fost căsătorită cu omul de afaceri Ionuț Negoiță. Cei doi au divorțat în urmă cu 11 ani. După ce mariajul lor a luat sfârșit, Carmen a reușit să se descopere și să înțeleagă cine este cu adevărat. După divorț, aceasta a dorit să rămână pentru o perioadă singură pentru a deveni femeia puternică de la momentul de față. În prezent, bloggerița este logodită cu Cătălin Boboc și este mai fericită ca oricând. Acesta face parte din sfera politică, fiind secretarul de stat de la Ministerul Muncii. Fiind destul de discretă cu viața sa privată, influencerița nu prea are poze cu iubitul său pe rețelele de socializare. Carmen a povestit într-un interviu că l-a cunoscut la un eveniment prin niște prieteni comuni, iar după o lună de zile cei doi s-au mutat împreună.

„La un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, iar câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la o zi de naștere și am acceptat. De atunci, ne-am întâlnit în fiecare zi, vorbeam la telefon și toată treaba cu datingul a durat patru zile. Apoi, mi-a spus că își dorește ceva serios și am fost de acord să încercăm. O lună mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să ne mutăm împreună și am acceptat”, a declarat vedeta.

La vârsta de 40 ani, Carmen Negoiță are un corp de invidiat. Aceasta se menține printr-o alimentație sănătoasă și sport. O altă vedetă ce se menține în formă și este atentă la aspectul fizic este și Andra Voloș ce a pozat aproape nud pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *