Prima pagină » International » Nu toți câinii sunt frumoși! Iată top zece cei mai urâţi câini de pe planetă

Nu toți câinii sunt frumoși! Iată top zece cei mai urâţi câini de pe planetă

17 ian. 2022, 13:05,
BZI.ro, în International

Nu toți câinii pot fi albi, pufoși și drăgălași. Unii sunt de-a dreptul urâți. Iată cine se află în top zece cei mai urâți câini de pe Planetă.

Câinii sunt extrem de iubitori și prietenoși. Tocmai de aceea, din ce în ce mai mulți oameni aleg ca animal de companie un câine. Însă, nu toți pot fi frumoși. Unii sunt foarte urâți, desprinși din filmele de groază. În ciuda înfățișării de speriat, aceste animale câștigă numeroase premii și ajung să fie văzute de întreaga lume. De exemplu, în Statele Unite ale Americii se organizează constant concursuri, fie pentru cele mai frumoase patrupede, fie pentru cele mai urâte. La astfel de evenimente, stăpânii vin cu animalele lor de companie, iar juriul decide care este el mai frumos și, respectiv, cel mai urât câine din lume.

Câinii urâți au cucerit internetul. Care sunt cei mai urâți câini din lume?

Chiar dacă sunt urâți, unii câinii sunt extrem de iubiți de stăpânii lor. Aceștia îi duc la concursuri, unde câștigă multe premii. În continuare, vă vom arăta care sunt cei mai cunoscuți câini urâți din lume.

Sam

În anul 2005, în Sonoma-Marin Fair, California, a avut loc un concurs pentru cel mai urât câine din lume. La el a participat și Sam, un patruped din rasa Chinese Crested Dog, care a plecat acasă cu premiul întâi. A murit în același an, în noiembrie, la vârsta de 14 ani. Sam fusese diagnosticat cu cancer. Stăpâna acestuia se numea Susie Lockheed.

câinele Sam, unul dintre cei mai urâți câini din lume

Sam

Munchkin

Munchkin este o cățelușă nu foarte drăgălașă, dar care a primit numeroase premii de-a lungul vieții. A participat la multe competiții, a fost invitată în emisiuni de televiune, iar presa din întreaga lume a scris despre ea. Rasa acesteia nu poate fi determinată, veterinarul numind-o „Canardly”. Are în jurul gâtului părul cărunt și sârmos și se clatină când merge.

Munchkin, unul dintre cei mai urâți câini din lume

Munchkin

UG

UG a fost găsit pe stradă și adoptat de o familie din Anglia. A câștigat premiul pentru cel mai urât câine din lume, datorită ochilor bulbucați, a dinților strâmbi și a mustăților albe. April Parker, stăpâna acestuia, s-a îndrăgostit iremediabil de el, după ce i-a văzut fotografia pe site-ul web al sanctuarului de animale Mayflower, potrivit dailymail.co.uk.

UG, unul dintre cei mai urâți câini din lume

UG

Miss Ellie

În anul 2009, Miss Ellie a participat la concursul „Cel mai urât câine din lume”, organizat în Sonoma-Marin, pe când avea 17 ani. A murit câțiva ani mai târziu, în Tennessee.

Miss Ellie, unul dintre cei mai urâți câini din lume

Miss Ellie

Elwood

Elwood, micul chihuahua, a fost ales cel mai urât câine din lume, în cadrul unui concurs, desfășurat în anul 2007. Atunci, el a câștigat suma de 1.000 de dolari. A murit la vârsta de opt ani.

Elwood, un câine negru cu zgardă cu inimioare

Elwood

Hubble

Când a câștigat titlul de „cel mai urât câine din lume”, Hubble nu avea stăpân. Ulterior, a fost adoptat de o familie din Anglia.

Hubble

Hubble

Rascal

Rascal provine dintr-un șir lung de câini urâți: mama, bunica și bunicul lui au câștigat cu toții astfel de competiții. De fapt, bunicul lui Rascal „Chi-Chi” se află în Cartea Recordurilor Guinness pentru câștigarea celor mai multe competiții de câini urâți din toate timpurile.

În mod natural fără păr și acoperit cu pete și negi, Rascal este un câine de rasă chinezească cu creastă.

Rascal

Rascal

Gus

În ciuda faptului că Gus avea doar trei picioare și era diagnosticat cu cancer, a câștigat titlul de „cel mai urât câine din lume”, în anul 2008. Cu toate acestea, bietul Gus nu a trăit suficient de mult pentru a se bucura cu adevărat de acest titlu. A murit la doar cinci luni după ce a câștigat competiția, potrivit oddee.com.

Gus

Gus

Pabst

Pabst este unul dintre puținii câini care au reușit să învingă rasa chinezească. El a cucerit juriul, în anul 2009, prin dinții de jos, ieșiți în afară.

Pabst

Pabst

Prinţesa Abby

Găsită pe stradă, bolnavă și foarte slabă, prințesa Abby a fost salvată și a câștigat titlul de „Cel mai urât câine din lume”, la un concurs organizat în nordul Californiei. Totul s-a petrecut în anul 2010, când cățelușa chihuahua, cu picioarele din spate răsucite și cu o coloană curbată, a cucerit juriul și a plecat acasă cu marele premiu.

Prințesa Abby

Prințesa Abby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024