Prima pagină » International » Nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un avion: O pasageră a mușcat un însoțitor de zbor! – VIDEO
Nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un avion: O pasageră a mușcat un însoțitor de zbor! - VIDEO

Nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un avion: O pasageră a mușcat un însoțitor de zbor! – VIDEO

12 iul. 2024, 09:17,
BZI.ro, în International

Situație incredibilă într-o cursă de linie de la Miami la Newark. O pasageră a mușcat un însoțitor de zbor! Aceasta a mușcat o bucată de țesătură din cămașa unui însoțitor de bord și i-a spus unei femei mai în vârstă că ar trebui să se întoarcă în Rusia în timpul unei crize nervoase. Femeia se afla în zborul United Airlines 762, de la Miami la Newark. Incidentul a avut loc marți, 9 iulie, la scurt timp de la decolare. Femeia a fost dusă la spital pentru o evaluare medicală și nu a fost încă arestată.

O pasageră a mușcat un însoțitor de zbor!

Un clip face furori pe rețelele de socializare. Un incident rar întâlnit a avut loc în cursa United 762, de la Miami la Newark. În filmare se vede cum o pasageră a devenit violentă la scurt timp după ce avionul a părăsit pista din Miami.

„Zborul United 762 de la Miami la Newark a oprit la Orlando marți seară, după ce un pasager a devenit agresiv și perturbator. Însoțitorii noștri de bord au lucrat pentru a detensiona situația și pentru a proteja alți clienți, iar după aterizarea la Orlando, oamenii legii au venit pe aeroport și pasagerul a fost reținut. Suntem recunoscători echipei noastre pentru profesionalismul lor și pentru siguranța clienților noștri și a colegilor lor din United”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene pentru TMZ.

Dusă la spital pentru evaluare medicală

În imaginile cu incidentul se vede cum o pasageră supărată țipă la alți călători, în timp ce echipajul de zbor încearcă să o rețină, prinzându-i încheieturile.

Fără mâinile la dispoziție, pasagerul ia o altă direcție… mușcând umărul însoțitorului de bord și rupând materialul din el, în timp ce alți angajați sar în ajutorul colegului lor.

Un alt clip o arată pe femeie cu mâinile reținute la spate, strigând tot felul de injurii la adresa altor pasageri și amenințând că va ucide o femeie despre care spune că ar trebui „să se întoarcă în Rusia”.

„Acești oameni au o problemă de atitudine și nu își fac treaba. Mă încătușează. De ce mă încătușezi?”, se aude strigând femeia. Zborul a avut o întârziere de 3.5 ore Toți cei aflați în avion au aplaudat când femeia a fost dată afară din aeronavă, după ce zborul a fost deviat spre Orlando și a fost întârziat cu trei ore și jumătate. Mai multe videoclipuri de după ce avionul a aterizat la Orlando au arătat că femeia este scoasă din aeroport de poliție.

Reprezentanții companiei United au spus că pasagerul devenit agresiv și perturbator, provocând devierea către Orlando și întârzierea îndelungată. Departamentul de Poliție din Orlando a declarat că femeia a fost dusă la spital pentru o evaluare medicală și nu a fost încă arestată. Nu se știe încă nici ce a provocat criza pasagerei a mușcat un însoțitor de zbor și nici identitatea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *