Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Nu o poate uita pe Oana! A „inlocuit-o” pe Zavo cu o domnisoara „trasa la indigo”!

Nu o poate uita pe Oana! A „inlocuit-o” pe Zavo cu o domnisoara „trasa la indigo”!

07 feb. 2017, 13:15,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:45547;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Candva, Cezar Marin si Oana Zavoranu erau de nedespartit si barbatul devenise chiar partenerul de afaceri al brunetei. Acum, lucrurile par sa stea total diferit, insa el nu a uitat-o complet pe fiica Marioarei, pentru ca a iesit in oras cu „copia fidela“ a acesteia.
Paparazzi l-au filmat pe Cezar Marin, cel cunoscut acum cativa ani de zile si drept „avocatul“ Oanei Zavoranu, in clipa in care iesise in oras. Acesta nu a fost singur, ci insotit de o domnisoara, iar dupa luni bune de cautari el pare sa isi fi gasit in sfarsit jumatatea. Cei doi au fost de nedezlipit si chit ca deja o ora la care se indreptau spre casa s-au tinut mereu in brate. Mai mult, fostul „consilier“ al Oanei Zavoranu a privit-o constant dragastos pe cea care pare sa ii fi furat inima.
In plus, unul dintre posibilele motive pentru care s-a indragostit iremediabil de noua lui cucerire pare sa fie unul cat se poate de evident. Tanara bruneta ii seamana destul de bine Zavorancei. Si nu doar ca infatisare, ci si ca stil vestimentar, pentru ca ar fi putut fi confundata foarte usor cu aceasta, daca nu ar fi purtat ochelari.
Totodata, avand in vedere ca intre Cezar Marin si Oana Zavoranu totul pare sa se fi „stins“ brusc, lucrurile nu au stat intotdeauna asa. Asta deoarece imediat dupa moartea Marioarei, cei doi petreceau foarte mult timp impreuna, pe cand Cezar ocupa vitalul rol de „sfatuitor“.
Doar ca, barbatul si-ar fi dorit mai mult decat o relatie de amicitie, iar cand a vazut probabil ca este refuzat, a facut pasul inapoi. De asemenea, inca de cand Oana s-a maritat cu Alex Ashraf, care pare sa fie barbatul perfect pentru ea (vezi AICI), Cezar Marin a disparut complet din peisaj. Se prea poate ca geloziile palestinianului de 28 de ani sa fi fost cele care au pus punct apropierii dintre bruneta si fostul asistent al lui Corneliu Vadim Tudor.
In vara anului trecut, Oana Zavoranu a facut pasul cel mare si a mers la bratul lui Alex Ashraf in fata ofiterului starii civile de la Primaria Sectorului 1 a Capitalei, acolo unde a spus un „Da!“ hotarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`