Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nu o cheamă Andra. Care e numele real al soției lui Cătălin Măruță. Imagini de colecție de la nunta lor

Nu o cheamă Andra. Care e numele real al soției lui Cătălin Măruță. Imagini de colecție de la nunta lor

03 feb. 2023, 18:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi par făcuți unul pentru altul și strălucesc atunci când sunt împreună.

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La rândul său, Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. Cuplul are doi copii împreună: un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva.

Care e numele real al soției lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste.

Zeci de persoane au participat la cununia civilă a celor doi, când admiratorii artistei au avut surpriza să afle că pe artistă o cheamă de fapt Alexandra Irina Mihai.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost cât se poate de frumoși, de relaxați și au radiat de fericire, ca orice cuplu aflat într-una dintre cele mai fericite zile din viața lor. La câteva zile de la cununia civilă, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios. La nuntă au avut nici mai mult nici mai puțin de 800 de invitați.

Imaginile cu cei doi de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor sunt extraordinar de frumoasă și stau mărturie a fericirii lor.

Ce notă a luat Andra Măruţă la Limba Română, la examenul de Bacalaureat?

Andra reușește să jongleze cu viața de familie, de femeie și de mamă, dar asta nu-i tot. Jurata de la Românii au Talent pare să aibă chiar ea un talent ascuns, după cum arată notele sale de la Bacalaureat.

Chiar dacă examenul maturității a avut loc cu mult timp în urmă pentru Andra Măruță, în anul 2005, când l-a susținut, a reușit. Cu o medie de 9,07, singura notă care „a tras-o în jos” a fost cea de la geografie.

Când vine vorba de Limba și Literatura Română și de Limba Engleză, Andra a demonstrat că poate mai mult. Cântăreața a reușit să obțină, la ambele materii, nota zece. După finalizarea liceului economic A.D. Xenopol, ea a urmat cursurile de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024