Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Greșeli pe care le facem când mancam castraveți
Greșeli pe care le facem când mancam castraveți

Greșeli pe care le facem când mancam castraveți

16 aug. 2020, 17:58,
BZI.ro, în Sanatate

Nu mancati castraveți seara! Pentru a pregăti o salată de castraveți, curatati coaja? Iata trei greșeli pe care le facem când preparam castraveții!

De ce nu ar trebui să îndepărtați coaja

La fel ca în cazul tuturor fructelor și legumelor, în coaja castravetelui găsim cele mai multe vitamine. Dar mai presus de toate, această coaja conține o fibră insolubilă, perfectă pentru digerarea și deblocarea constipației. Amintiți-vă că fibrele au două atuuri majore pentru digestie: o acțiune mecanică, deoarece mătura elementele spre ieșire și o acțiune chimică, deoarece sunt prebiotice care vor hrăni flora bacteriană intestinală, pentru a manevra descompunerea alimentelor. Dacă castravetele nu este organic, spala-l sub jet de apă cu puțin bicarbonat de sodiu.

De ce este necesară scoaterea semințelor din castraveți

Ele sunt cele care, deși sunt foarte bogate în nutrienți, sunt deosebit de indigestibile. Ca și semințele de roșii, sunt acoperite cu o substanță care le ajută să reziste digestiei. Pentru a asigura funcția de reproducere a acestora, semințele sunt, prin urmare, protejate de o membrană indigestibilă.

Taie castravetele pe lungime, apoi cu o lingură, răzuiste miezul pentru a îndepărta semințele. Folosiți această parte bogată în vitamine și minerale într-o rețetă de frumusețe. Economică, practică și foarte eficientă!

Nu mancati castraveți seara!

Compus din 96% apă, castravetele este digerat foarte repede. Cu 10 calorii la 100 g, castravetele este perfect pentru o cină ușoară și păstrarea cifrei, mai ales că reduce foamea datorită indicelui său mare de sațietate. Pe de altă parte, trebuie să-l mestecați bine! Există un punct de luat în considerare: asocierea acestuia. Dacă castravetele este asociat cu o legumă care durează mai mult timp pentru a fi asimilata, cum ar fi roșia, dacă ati păstrat coaja și semințele de exemplu, acest lucru poate crea complicații. Sistemul digestiv funcționează prost atunci când are mai multe sarcini de îndeplinit în același timp. Și în timp ce castravetele trece prin intestin, roșia va fermenta în stomac. Și asa apar gazele, balonarea și alte bucurii digestive. Pentru a-l digera bine, este mai bine să îl consumi singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *