Prima pagină » Local » Nu mai puţin de 37 de persoane testate pozitiv cu coronavirus, la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi
Nu mai puţin de 37 de persoane testate pozitiv cu coronavirus, la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

Nu mai puţin de 37 de persoane testate pozitiv cu coronavirus, la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

25 mai 2020, 12:18,
BZI.ro, în Local

În momentul de faţă sunt 37 de persoane testate pozitiv cu Covid-19 la nivelul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași. Dintre aceste 37 de persoane sunt şase pacienţi şi 31 de cadre medicale, dintre care trei medici, 2 asistente şi o infirmieră de la secţia de Neurochirugie. Acest virus îngreunează vindecarea, în ciuda intervenţiei chirurgicale. Un pacient cu un atac vascular cerebral se recuperează mai greu când este şi infectat cu noul coronavirus, susține dr. Lucian Eva, managerul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

„Spitalul Clinic din Iaşi este un spital suport pentru pacienţii cu coronavirus pentru Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi, cu 16 paturi. În spital s-au tratat şi internat aproximativ 600 de pacienţi, cazuri complexe care nu puteau fi rezolvate decât în acest spital. Au venit pacienţi de la Bucureşti, Buzău şi alte oraşe.”, potrivit dr. Lucian Eva, managerul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *