Prima pagină » Local » Nu le-a păsat că în intersecție erau polițiști ce dirijau circulația! Doi șoferi au refuzat să acorde prioritate tramvaiului – FOTO/VIDEO

Nu le-a păsat că în intersecție erau polițiști ce dirijau circulația! Doi șoferi au refuzat să acorde prioritate tramvaiului – FOTO/VIDEO

09 nov. 2022, 02:00,
Gabriela Corbu, în Local

Un vatman a surprins momentul în care doi șoferi s-au crezut stăpânii străzilor și au refuzat să acorde prioritate tramvaiului ce trecea prin una dintre cele mai circulate intersecții din Iași. Totul s-a petrecut zilele trecute în intersecția din Târgu Cucu. În momentul în care cei doi șoferi au tăiat calea tramvaiului, în zonă se aflau doi polițiști ce dirijau traficul, însă acest aspect nu i-a intimidat pe teribiliști

Inconștiența unor șoferi pare a nu mai avea limite. Cu oameni ai legii situați pe ambele direcții de mers, niște șoferi nu au avut nicio treabă cu respectarea regulilor de circulație și au trecut nestingheriți, fără a se gândi la viețile lor și ale celorlalți participanți la trafic.

politist care dirijeaza circulatia

Polițiștii ieșeni par a nu mai fi luați în seamă atunci când vine vorba de traficul rutier

Doi șoferi au refuzat să acorde prioritate tramvaiului. Până și prezența polițiștilor este ignorată

un autoturism Audi care traverseaza linia de tramvai

Cu poliția lângă el, șoferul unui Audi care venea dinspre Sărărie s-a apropiat la limită de tramvaiul ce se îndrepta spre Stația din Târgu Cucu

Situație tragi-comică, în intersecția din Târgu Cucu. Polițiștii ieșeni par a nu mai fi luați în seamă atunci când vine vorba de traficul rutier. Situația prezentă demonstrează faptul că șoferii nici nu se mai feresc să o comită în trafic și se întrec în nereguli chiar și în prezența autorităților.

Un vatman a surprins momentul în care doi ieșeni grăbiți se aventurează în drumul lor, fără a acorda prioritate tramvaiului.

Duminică, 6 noiembrie 2022, la o oră de vârf și cu un trafic aglomerat, doi șoferi au fost surprinși în timp ce au trecut nestingheriți pe lângă poliție și au ignorat o regulă care de cele mai multe cauzează tragediile rutiere: acordarea priorității.

Cu poliția lângă el, șoferul unui Audi care venea dinspre Sărărie s-a apropiat la limită de tramvaiul ce se îndrepta spre stația din Târgu Cucu. Vatmanul a frânat pentru a evita impactul cu autoturismul, astfel încât un posibil carambol a fost evitat milimetric.

Traficul ieșean se transformă într-o junglă, iar șoferii par a câștiga tot mai mult tupeu când vine vorba de condus. Din imagini se observă cum polițistul care trebuia să gestioneze traficul este complet ignorat, iar șoferii își continuă drumul cu ilegalități.

 intersectie Targu Cucu

Din imagini se observă cum polițistul care trebuia să gestioneze traficul este complet ignorat, iar șoferii își continuă drumul cu ilegalități

Pe șoferii ieșeni nu îi mai oprește nimic. E verde la nesimțire

masina care trece linia de tramvai

Șoferul de Audi pare să se fi bazat pe frânele tramvaiului, care a fost pe fază nu numai cu imortalizarea momentului, cât și cu evitarea unui accident

Doi șoferi au fost surprinși în timp ce se avântă în traficul aglomerat, fără a acorda prioritate unui tramvai ce se îndrepta spre Târgu Cucu. Polițiștii ieșeni erau acolo, însă pare că nici uniforma nu îi mai ține departe pe șoferii teribiliști.

Evenimentul care s-a petrecut duminică, 6 noiembrie 2022, este un nou semnal de alarmă despre cum se pot petrece tragediile, fiind dovadă că nu este vorba doar de inconștiență, ci și de nesimțire.

Șoferul autoturismului Audi pare să se fi bazat pe frânele tramvaiului, care a fost pe fază nu numai cu imortalizarea momentului, cât și cu evitarea unui accident. Deși apar în atenția publicului tot mai multe astfel de cazuri, iar poliția se sesizează și acordă sancțiunile în vigoare, șoferii par să-și continue drumul în ilegalități. Cazul acesta nu este singular, săptămâna trecută o autoutilitară a fost surprinsă în timp ce ieșea din coloana de mașini și își continua drumul pe culoarea roșie a semaforului, semn că nu doar prezența polițiștilor este ignorată, ci și a semaforului.

Comentarii
  • Aceia nu sunt politisti. Sunt o specie necunoscuta care nu ar trebuie sa poarte acele haine ,asemanatoare cu politia.

  • oricum politia locala sta degeaba pe strazi…….si daca s-ar aplica sanctiuni mai mari pt soferii inconstienti ar fi bine!!!

  • Este verde la nesimtire de cind a „castigat concursul” actualul comandant al Politiei Rutiere a Judetului Iasi. Fara Politie Rutiera in oras, cu pacalicii de la Politia Locala care chipurile au atributiuni de rutiera, cu accidentele mortale, cu haosul din Iasi dar si de pe E85, cred ca Judetul Iasi este campionul Romaniei la titlul de „Cel mai prost condus Serviciu Rutier Judetean” al tuturor timpurilor…!
    Cind iti petreci timpul la TV si pe la Casa Patrata plimband o mapa nu ai timp sa-ti faci treaba pentru care esti platit. Asa-i cind pizza vine gratis. Poate noul dosar penal o sa mai scormoneasca un pic mizeria.

  • Pt ca sanctiunile nu sunt drastice.Amenzi usturatoare sau retinut permisul si se linistesc zmeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *