Prima pagină » Bursa Barfelor » Nu-l mai lăsați în public. Chiar a luat-o razna grav
Nu-l mai lăsați în public. Chiar a luat-o razna grav

Nu-l mai lăsați în public. Chiar a luat-o razna grav

13 iul. 2024, 02:00,
BZI.ro, în Bursa Barfelor

În continuarea rubricuței de azi, babele vă mai povestesc câteva chestiuni despre Arăgăzel Pompa, care a cam luat-o pe arătură. Ca să mai apară un pic prin public, Arăgăzel s-a gândit că, dacă ține un așa-zis discurs la întâlnirea care a avut loc pentru autostradă, este interesant. A început iar cu de-ale lui, cu pedeseul și etc., ca să poată da raportul la București să pară că el este implicat în binele partidului. O porcărie de zile mari, ce să spună babele… Mai povestim și cu altă ocazie…

Comentarii
  • Popa nu e convins ca va fi pe loc eligibil și încearcă marea cu degetul :
    1. Să îl dea jos pe Cojocaru să preia el hățurile și pixul și să facă o listă la RAMI și să vină cu alta aprobată dar cu el cap de listă.
    2. Pentru realizarea pct 1 s-a asociat cu Cruceanu – Boca – Balaniscu ( toți pierzătorii ) ca să-l scoată vinovat pe Cojocaru !
    Prostiile astea cu autostrada nu mai țin, gata lumea e plictisită de minciunile astea gogonate.

  • Popa ai insolație? Stai dreacului în banca ta ca ești cancerul organizatiei PSD IAȘI. Ai câștigat vreo alegere mă panaramă?
    În 2016 te-a salvat ȘARBAN , în 2020 te-a bătut Costel de cântai singur în birou, acum dacă candidai se pisa pe tine din toate unghiurile. Ce vrei mă boulean de la Prisăcani ? De ce umbli cu porcării mă ordinarulei ? Dispari dreacului de parachină care ai distrus partidul !

  • Grup Primari PSD

    Popete crede ca prostește primarii cu o masă la Slănic , alta la Durau și o vizită la Parlament? Popete, notează care va fi lista : Deputați : 1 Iosub , 2 Cojocaru, 3 Vatamanu
    Senatori : 1. Chirilă restul nu contează
    Pe cine vrei tu mă paraliticule să scoți de pe lista cu imbarligaturi ? Ești MORT POLITIC POPETE ține minte ce îți spun primarii, ai sărit coarda, ai încălcat convenția agrement . De acum ești în conflict deschis cu primarii. Să vedem Popete dacă hamul e la primari sau la tine ! Tu ce crezi banditule ????

  • Pentru grup primari psd – din pacate stim in colegiu 4 si Vatamanu este istorie deci este mort politic nu totdeauna daca ai bani ai si drepturi sa vazut la alegeri a luat bataie de la un biet popa acasa si cu Vatamanu

    • Vatamanu a pierdut pe mäna lui, se credea invincibil. Dacă ești din C4 știi f bine ca Vatamanu a scos 10 primari și e primul colegiu la nr de voturi. Popa e de ras , e ultimul colegiu,a făcut numai și numai buleli. Cum să mai aibă tupeu să iasă în față și să solicite conducerea organizației? Vatamanu își va reveni și lume îl va regreta după ce va vedea prestația popei Zugravu . Regula e clară, ai câștigat colegiul ești pe loc eligibil , punct. Macovei, Popa, Cățea, Toma stop joc-ACASĂ!!!

  • Nu e de la prisecani, e betivan de Comarna. Vinul făcut de taică su putea a butoi…niște rapini care și acum se folosesc de primăria Comarna, are teren în arendă, e în paragină însă încasează subvenții.Sa nu dea de bănuit a pus nevasta în față dar el semnează contractul. Un combinator ca și Movilă.

  • Primar PSD colegiul 5

    Bă POPANE, da cu ce ai ajutat tu primarii? Ia spune 1 proiect pe care l-ai adus tu primarilor? Aud ? Profiți de munca primarilor și te duci să mănânci kkat la Ciolacu și Stănescu ca ai primarii la mâna ta, ca îți ciugulesc din palmă???? Nu îți e rușine mă porcule ? Combinațiile care le faci tu și cari portbagaje cu vin, pui, salamuri pe la capitală crezi ca sunt suficiente sa prostești lumea??? Mă banditule, încetează cu paramgheleala asta ieftina ca îți promit eu și alți primari ca îți iei un șut în kur cu toată vrăjeala ta de bulangiu!
    Apropo mă POPANE, de ce vâratu Mirica de la Costuleni nu a vrut să revină la PSD ? Din cauza ta mă pork nemernic ce ești !

  • Basinosul ăsta de Popa a fost părăsit în 2039 de primari care nu mai acceptau minciunile pe care le spune cu ninsalanță.
    Popa a îngropat filiala ieşeana a partidului, iar asta s-a putut constata şi dun rezultate care au fost probabil, cele mai mici din istoria PSD
    cu toate ca imbecilul era în funcție .
    Municipiul Iași și zona metropolitană au ajuns să fie antamate de către PN L din cauza lui Popa iar racolarea primarilor social-democrați nu a facut decât să întărească ca Popa e un mincinos, un escroc necredibil. Popa a fost cel mai slab președinte al județului Iași din ultimii 30 de ani nu a reușit să-și apropie primarii de partea sa, ba chiar a reușit să-i alunge cu brio. Acum vrea să facă puci în PSD să-l dea jos pe Cojocaru folosind primarii și unii nemulțumiți . Popa ține minte, te-și lins pe bot ca Hector pe sula . Ai luat primarii. de prosti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *