Prima pagină » Cancan ultimă oră » NU l-au ucis drogurile! Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie
NU l-au ucis drogurile! Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie

NU l-au ucis drogurile! Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie

03 dec. 2019, 09:28,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

E oficial! Nu l-au ucis drogurile pe Răzvan Ciobanu, ci probleme de sănătate grave… Cauza morții designerului a fost aflată de medicii legiști odată cu încheierea autopsiei, însă aceasta a fost făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie. Mai exact, în urmă cu câteva ore, în cadrul interviului oferit de Laura Vicol la “XNS”, emisiune care rulează la Antena 1.

Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie

Prezentă în platoul de la “Xtra Night Show”, avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut publice câteva informații care schimbă mult tot ce s-a știut până acum despre moartea regretatului designer. Printre acestea se numără și cauza oficială a decesului celebrului bărbat. Potrivit speculațiilor medicale, creatorul de modă a suferit un infarct înainte să intre cu mașina pe câmp. Ulterior, a făcut atac cerebral. Moartea, însă, i-a fost provocată de rănile critice suferite în urma impactului violent.

“A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *