Prima pagină » Titlurile zilei » Nu era avion, ci doar un autoturism condus de o femeie grăbită! A aterizat pe cupolă și doar o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie

Nu era avion, ci doar un autoturism condus de o femeie grăbită! A aterizat pe cupolă și doar o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie

17 sept. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

O femeie a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Deși se putea petrece o tragedie, nimeni nu a fost rănit

O femeie și-a făcut mașina zob la Podu Iloaiei după ce a pierdut controlul volanul și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 8. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, dar s-ar fi putut petrece o tragedie. Din câte se pare, viteza neadaptată la condițiile de drum ar fi dus la producerea acestui accident rutier. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de poliție.

Dosar penal deschis pe numele șoferiței

Polițiștii au deschis o anchetă.

„La data de 16 septembrie, în jurul orei 8:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc în afara localității Podu Iloaiei și care s-a soldat cu rănirea unei persoane. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferița unui auto ar fi părăsit partea carosabilă, fiind rănită ușor. Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tragedii pe șoselele din Iași

Joi, după prânz, un bărbat a fost omorât în zona Moldomobila. O femeie care se afla la volanul unui autoturism marca Toyota l-a surprins în timp ce acesta s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Din câte se pare, bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost lăsat să treacă de către autoturismul aflat pe prima bandă, dar a fost izbit de cel care circula pe a doua.

„Mă aflam într-un taxi… Persoana care a fost accidentată se afla pe carosabil, șoferul taxi a încetinit, dar persoana a fost lovită de un alt autoturism”, a spus unul dintre martorii accidentului.

A murit pe loc în urma impactului

Tot martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 să ceară ajutor. La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical, dar, din păcate, nu a putut decât să declare decesul. În urma impactului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever care i-a adus pe loc decesul. Costică D. ieșise la pensie de aproximativ 3 ani, însă mai lucra la fabrica de mobilă din zonă. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie.

Ulterior, se vor stabili cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt cât se poate de clare.

Comentarii
  • Militica cu puta mica

    Poi daca nu ai ranit pe nimeni,ai dosar penal pt ce ?

  • Pulitist Local

    Pentru ca politaii sunt prosti, idioti, incompetenti iar politistele sunt cordelea…

  • Mai citiți din Codul de procedură penală. Chiar dacă ești singur în mașină și te-ai autoaccidentat se întocmește dosar penal și după verificări se dă soluție legală. (e posibil ca mașina pe care ai condus-o și ai bușit-o să fie împrumutată sau dacă e bun comun cealaltă parte să se constituie parte civila etc. Dacă totul e ok se dă soluție legală – NUP și nu are nimeni de suferit)

  • PS Se fac verificări și privind cauzele care au dus la producerea accidentului, poate șoferul nu este singurul vinovat- i-a sărit cineva sau ceva în fața mașinii, a evitat o gaură de pe carosabil sau tamponarea cu un alt vehicul condus neregulamentar etc.

  • Viteza excesiva dăunează grav sănătății.

  • Politia ar trebui să amendeze tâmpiții care depășesc când din fata este o mașină la 10m și pot provoca accidente . Dovada video trebuie luata în calcul . Data viitoare va face accident.

  • stii tu ceva John …dar mai documentează-te !

  • lasa-ti drak femeile in pace nu va mai luati atat de noi ca conducem prost..va dam clasa si in somn … imi sar nervii cand aud de barbati ca ca sunt cei mai buni soferi…!

  • „a pierdut controlul volanul”?
    Verifica cineva aceste articole inainte de a fi postate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *