Prima pagină » Turism » Funny » Nu e gluma. Ce masina conduce Mihai Bobonete. Iti vei schimba radical parerea despre el

Nu e gluma. Ce masina conduce Mihai Bobonete. Iti vei schimba radical parerea despre el

09 apr. 2019, 14:23,
în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:87972;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Mihai Bobonete sau „Bobita”, asa cum este alintat de catre fani, este unul dintre cei mai apreciati actori de la noi, drept dovada si castigurile lui sunt pe masura. Barbatul se mandreste cu un super bolid, iar toata lumea este curioasa ce masina conduce Bobonete. Iti vei schimba radical parerea despre vedeta din Las Fierbinti de la Pro TV.

Actorul si-a achizitionat in urma cu un an o masina sport, Ford Mustang visiniu ce are sub capota peste 300 de CP. Pretul de pornire al unui astfel de model pe piata de la noi este de 35.000 de euro cu TVA inclus. Este vorba despre modelul EcoBoost de 2.3 litri si 314 CP si cu transmisie manuala cu sase trepte.

In urma cu cateva zile, actorul a fost fotografiat de Click.ro, la volanul bolidului sau, care surprinzator, era vopsit in culorile echipei de fotbal Universitatea Craiova, cu care tine.

Bobita a fost operat la un spital privat din Bucuresti

Bobita din Las Fierbinti, cum mai este cunoscut Mihai Bobonete, a fost operat  la un spital privat din Capitala. Costul interventiei ar fi fost de 6.000 de lei, la care s-a adaugat inclusiv plata cazarii.

Pentru fiecare noapte de spitalizare clinica cere 570 de lei. In cazul persoanelor care sufera de o afectiune asemanatoare, programarea pentru operatie nu se face la MedLife, ci la cunoscutul doctor Mihnea Orghidan, acesta vine la spital numai cand trebuie sa opereze un pacient.

„Vine doctorul Orghidan doar pentru interventii, iar programarea se face la doctorul respectiv, nu la MedLife. Costul este de aproximativ 6.000 de lei. Separat, daca este cazul, se achita spitalizarea. Aceasta este de 570 de lei o camera dubla, pe noapte”, a spus o sursa din spital.

Are doi copii cu sotia lui, Catalina

Mihai Bobonete este insurat cu Catalina, cea care ii este alaturi de aproape 25 de ani si care i-a devenit sotie in anul 2003. Ea este make-up artist si are 36 de ani. Cuplul are doi copii: un baiat si o fata. In toamna anului trecut, Mihai Bobonete a scris pe retelele sociale un mesaj amuzant pentru sotia lui, alaturi de care a atasat si o fotografie in care apar cei doi. „In spatele oricarui barbat de succes a fost tot timpul o masina rosie, veche, cu care francezii carau oua pe coasta de Azur la bogati si, ca sa nu le sara din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Masina e din 1980, iar pe sotie o am din 1995 si o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-ati luat voi cu intrebarile despre masina si m-am pierdut. Uite, ca si acum. Cum? Nu a intrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024