Prima pagină » Titlurile zilei » Nu au fost bombardamente, dar așa arată o casă din centrul Iașului, după ce interlopii au distrus tot cu bâtele luni seara: ”Vrea să ne omoare” (EXCLUSIV-FOTO-VIDEO)

Nu au fost bombardamente, dar așa arată o casă din centrul Iașului, după ce interlopii au distrus tot cu bâtele luni seara: ”Vrea să ne omoare” (EXCLUSIV-FOTO-VIDEO)

02 mart. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Scene incredibile surprinse luni seara, în centrul Iașului. O casă a fost distrusă cu pietrele și bâtele de interlopi. Un bătrân dependent de oxigen a fost, se pare, vizat de acțiunea răufăcătorilor

Imagini incredibile surprinse în centrul orașului. O casă din zona Sfântul Andrei a fost vandalizată luni seara. Un bărbat bolnav ar fi fost vizat, pentru ca interesele imobiliare din zonă sunt uriașe. Gajora Buzdugan are multe probleme de sănătate și este dependent de oxigen. El locuiește în imobilul de pe Sfăntul Andrei, imobil pe care Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu și l-ar fi însușit.

Bărbatul susține că luni seara Alina Filip ar fi fost în zonă, împreună cu 2 interlopi, și ar fi distrus ușile și geamurile imobilului. Gajora Buzdugan a cerut ajutorul Poliției, iar un echipaj a ajuns în zonă, fără însă să mai găsească pe nimeni. Oamenii legii au deschis, însă, un dosar penal și fac verificări pentru stabilirea întregii situații.

Dosar penal deschis pentru violare de domiciliu, șantaj și distrugere

Polițiștii fac, astfel, verificări și trebuie să-i identifice pe cei care au distrus imobilul.

”La data de 28 februarie, în jurul orei 17:00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o femeie, pe care o cunoaște, însoțită de doi bărbați, ar fi distrus 3 geamuri și ușa locuinței tatălui său. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, șantaj și distrugere în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Fiica bătrânului a spus că Alina Filip ar fi fost cea care a mers la casa de pe Sfântul Andrei, însoțită de doi bărbați.

”A intrat peste el în casă, Alina Filip vrea să ne omoare, să pună mâna pe actele de la casă”, a spus fiica bărbatului.

Cum a pornit scandalul de la o casă din centrul Iașului

Reporterii BZI au relatat în edițiile anterioare situația casei de pe Sfântul Andrei. Scandalul, ce a plecat de la casa respectivă, este destul de vechi, încă de pe vremea când Adrian Corduneanu făcea transmisiuni live pe Facebook și o acuzat pe soția fratelui său că ia cu forța casa respectivă. S-a vorbit despre camătă, amenințări și șantaj.

Buzdugan Gajora a mers la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași împreună cu alte persoane și a depus o plângere împotriva Alinei Filip, acuzând-o pe aceasta de înșelăciune. Ulterior, reporterii BZI au discutat cu Alina Filip despre situația casei respective. Aceasta declara, în luna septembrie a anului trecut, că tot ce a făcut este legal și că Adrian Corduneanu o acuză pe nedrept.

Alina Filip: ”Am cumpărat casa legal”

Alina Filip a precizat că a cumpărat casa respectivă.

„Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu, după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni. Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus atunci Alina Filip.

Femeia spunea că familia ei are de suferit în urma afirmațiilor pe care Adrian Corduneanu le făcea.

„Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Eu am probe pe care le voi duce la Poliție. Am fost șantajată și nu o dată! Am fost reținută odată cu Petronel, tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când o să se termine dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic, decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei”, a spus Alina Filip.

Iată că de la o casă din centrul Iașului se ajunge la un scandal uriaș, cu urmări penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *