Prima pagină » Magazin » Nu ai sa crezi cat plateste Elan Schwartzenberg pentru ca Mihaela Radulescu si fiul lor sa locuiasca la Monaco
Nu ai sa crezi cat plateste Elan Schwartzenberg pentru ca Mihaela Radulescu si fiul lor sa locuiasca la Monaco

Nu ai sa crezi cat plateste Elan Schwartzenberg pentru ca Mihaela Radulescu si fiul lor sa locuiasca la Monaco

04 apr. 2014, 20:10,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:426992;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu, plateste anual aproximativ 180.000 de euro pentru a o intretine pe vedeta si pe fiul lor.

Dupa ce in urma cu aproximativ cinci ani a divortat de Elan Schwartzenberg, Mihaela Radulescu a parasit Romania si s-a mutat impreuna cu fiul ei in Principatul Monaco.

Citeste si Cand vine in Romania, Mihaela Radulescu isi face toate poftele culinare! Exista un desert

Fosta prezentatoare TV duce acum o viata lipsita de griji, mai ales ca fostul sot plateste inca tot, scrie presa tabloida.

Potrivit unei persoane din anturajul Mihaelei Radulescu, chiria apartamentului in care vedeta si fiu ei, Ayan, locuiesc in Monte Carlo este de 8.000 de euro lunar. In plus, studiile baietelului care in vara aceasta implineste 10 ani costa si ele 1.700 de euro, astfel ca, impreuna cu celelalte cheltuieli de intretinere, suma totala ajunge la circa 15.000 de euro, bani pe care ii scoate din portofel tot Elan.

Citeste si Mihaela Radulescu, picnic in sufragerie pe covor. Ghici ce mananca – FOTO

Astfel, barbatul plateste aproximativ 180.000 de euro pe an pentru a-si intretine fosta sotie si fiul.

„Aud si azi imbecile care ma judeca pentru faptul ca traiesc pe banii fostului sot”, scria Mihaela Radulescu intr-un mesaj publicat pe Facebook.

„Mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, inainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii”, adauga ea.

Citeste si Mihaela Radulescu, in pijamale si fara machiaj! Cum arata vedeta TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024