Prima pagină » Actualitate » Nu ai s-o recunoști pe Mariana Anghel după ce a slăbit 43 de kilograme! Cântăreața a dezvăluit cum a făcut această schimbare

Nu ai s-o recunoști pe Mariana Anghel după ce a slăbit 43 de kilograme! Cântăreața a dezvăluit cum a făcut această schimbare

19 sept. 2024, 08:59,
în Actualitate

Mariana Anghel a slăbit 43 de kilograme! Cântăreața de muzică populară a trecut prin schimbări fizice importante în ultimul an. Artista a reușit să dea jos un număr impresionant de kilograme, iar acum a ajuns la greutatea pe care și-o dorea. Artista a spus că se va apuca și de sport, iar dacă va fi nevoie va apela și la ajutorul medicului estetician pentru a-și face unele ajutări.

Mariana Anghel a slăbit 43 de kilograme

Cunoscuta cântăreață de muzică populară Mariana Anghel, în vârstă de 58 de ani, a decis să facă o schimbare cu privire la stilul de viață și la aspectul fizic la începutul anului trecut, în februarie.

Artista a pornit de la greutatea inițială, în 2023, de 108 kg. Acum este mai suplă cu 43 de kilograme și arată excepțional. Artista a dezvăluit că s-a confruntat cu unele probleme de sănătate din cauza greutății și ajunsese să aibă dificultăți cu respirația în timpul cântărilor, ceea ce îi afecta cariera. Artista a mers la medic și i-a ascultat sfaturile pentru a reuși să slăbească, așa cum a făcut și Minodora, care a slăbit considerabil.

„Fiecare om gras nu poate să se aplece, transpiră, nu poate să urce scările. Or, pentru mine, respirația e cea mai importantă. Am mers la medic, mi-a cerut niște analize, am constatat că am diabet de tip doi, colesterol, ficat foarte gras, tensiune oscilantă“, a povestit Mariana Anghel.

Cântăreața de muzică populară a menționat că a apelat la injecții, iar în februarie i-a fost eliminată fierea cu pietre foarte multe, iar asta a dus și la mai mult slăbit.

„M-a ajutat cinci luni cu injecții, au început să se regleze analizele, iar în februarie a fost eliminată fierea cu pietre foarte multe, iar asta a dus și la mai mult slăbit. S-a redus foarte mult pofta de mâncare, rezistența la insulină. «Era ritual, când se trezea dimineața». În februarie, anul acesta, am fost operată de fiere, a fost eliminată vezica biliară cu pietre foarte multe. Iar lucrul acesta a făcut să slăbesc și mai mult. Am recurs la o disciplină extraordinară, am intrat pe un program de nutriție și asta m-a ajutat să schimb totul. Am făcut și șase luni de terapie, orice problemă are și o cauză emoțională”, a precizat Maria Anghel.

Mariana Anghel este dispusă să apeleze la operații estetice

Cântăreața de muzică populară a mai zis că în prezent are un stil de viață sănătos, este atentă la ce consumă și a micșorat considerabil porțiile de mâncare, la fel cum a făcut în urmă cu doi ani, când a slăbit, și Oana Radu.

„Acum mănânc sănătos. Eu mănânc foarte puțin, mănânc orice, dar foarte puțin, am redus porția de mâncare. Dar cu ajutorul medicului. Orice proces de eliminare a kilogramelor în plus începe cu niște analize riguroase. Nu te joci”, a precizat îndrăgita artistă.

Din cauza operației, Mariana Anghel nu a avut voie să facă mișcare, limitându-se doar la a-și supraveghea alimentația, însă de acum se va apuca și de sport, iar dacă va fi nevoie va apela și la ajutorul medicului estetician pentru a-și face unele ajutări.

„Sportul este următorul lucru pe care trebuie să îl bifez. Dacă va fi nevoie, voi face și câteva retușuri, că sunt modernă”, a conchis Mariana Anghel, care a slăbit 43 de kilograme în ultima perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`