Prima pagină » Local » Nu a putut să-și potolească hormonii și a tăbărât peste o femeie în propria ei casă! Cu becul stins, ieșeanul care voia să-și satisfacă poftele sexuale s-a trezit caftit (EXCLUSIV)
Nu a putut să-și potolească hormonii și a tăbărât peste o femeie în propria ei casă! Cu becul stins, ieșeanul care voia să-și satisfacă poftele sexuale s-a trezit caftit (EXCLUSIV)

Nu a putut să-și potolească hormonii și a tăbărât peste o femeie în propria ei casă! Cu becul stins, ieșeanul care voia să-și satisfacă poftele sexuale s-a trezit caftit (EXCLUSIV)

20 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un ieșean acuzat că a tăbărât peste o femeie în casa ei a fost pedepsit de judecători. Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Petru Tagarcea la 4 ani de temniță, pentru violare de domiciliu și tentativă de viol. Victima a reușit să scape din ghearele agresorului după ce l-a împins și a cerut ajutorul unor vecini

Un ieșean acuzat că a tăbărât peste o femeie în casa ei a fost pedepsit de judecători. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Petru Tagarcea la 4 ani de temniță, pentru violare de domiciliu și tentativă de viol.

Demn de remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Petru Tagarcea, acuzat că a tăbărât peste o femeie în propria ei casă

Procesul lui Petru Tagarcea (46 de ani) a început pe data de 26 aprilie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzațiile de violare de domiciliu și tentativă de viol. Ieșeanul Petru Tagarcea a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva luni. Asta, după ce o femeie de 72 de ani, M.D., a trecut prin clipe de groază. Pensionara a scăpat ca prin minune din ghearele individului care încerca să o violeze. În urma incidentului, judecătorii ieșeni l-au băgat după gratii pe suspect.

Procurorii au afirmat că, pe 1 aprilie 2022, în jurul orei 23:00, o femeie de 72 de ani, din Ciurea, avea să treacă prin clipe de groază. Pe 2 aprilie 2022, în jurul orei 11:00, femeia le-a povestit agenților din cadrul Secției II de Poliție Ciurea că, în ziua anterioară, un individ a tăbărât peste ea. Victima a relatat că individul din comuna Scânteia ar fi intrat în locuința ei. A mai adăugat că individul ar fi încercat să întrețină un raport sexual cu ea. Mai apoi, polițiștii au demarat ancheta și au ajuns la concluzia că suspectul este nimeni altul decât Petru Tagarcea.

Victima a scăpat ca prin minune de un viol

Ieșeanca a mai relatat că a reușit să scape din ghearele agresorului, deoarece individul era în stare avansată de ebrietate. Victima l-ar fi lovit pe ieșean și ar fi fugit la vecini. Ulterior, polițiștii au demarat ancheta și au ajuns la Petru Tagarcea. Individul a fost ridicat și dus la audieri.

Oamenii legii au luat decizia de a-l reține pentru 24 de ore pe suspect. Pe 4 aprilie 2022, individul a fost dus la sediul Judecătoriei Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Magistrații au admis această solicitare venită din partea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Acum, ieșeanul acuzat că a tăbărât peste o femeie în propria ei casă a fost pedepsit de judecători.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *