Prima pagină » International » Nu a lipsit niciodată de la muncă! Ce cadou a primit la pensionare, după 42 de ani lucrați în fabrică
Nu a lipsit niciodată de la muncă! Ce cadou a primit la pensionare, după 42 de ani lucrați în fabrică

Nu a lipsit niciodată de la muncă! Ce cadou a primit la pensionare, după 42 de ani lucrați în fabrică

09 oct. 2023, 10:54,
în International

John, un american în vârstă de 70 de ani, a ieșit la pensie după ce a lucrat 42 de ani în fabrică. Acesta nu a lipsit niciodată de la muncă și a primit la pensionare doar un certificat și un grătar. Colegii s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au strâns pentru bărbat 36.000 de dolari.

Nu a lipsit niciodată de la muncă!

După ce a muncit timp de 42 de ani într-o fabrică, John, un bărbat din statul american California, a primit la pensionare, din partea firmei un cadou simbolic, un certificat și un grătar. Deoarece firmele nu sunt obligate să ofere mare lcuru la pensionare, colegii bărbatului s-au mobilizat și TikTokerița Sonia a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru John.

„Compania i-a dat doar un grătar și i-a dat un certificat. Nu mi s-a părut normal. El a venit în fiecare la zi muncă făcând naevta cu autobuzul și pe urmă cu trenul. Nu a lipsit niciodată de la muncă în cei 42 ani. Îi plăcea foarte mult să lucreze aici și nu și-ar fi dorit să se pensioneze. Nu a primit niciun bonus din partea firmei la pensionare. I-am spus să nu fie sclavul slujbei tale! Îți mulțumim John pentru loialitate”, a spus Sonia

Mai mult, femeia a înființat un GoFundMe pentru John, iar oamenii au fost impresionați de povestea lui John, astfel că într-un timp relativ scurt s-au strâns peste 36.000 de dolari.

„În aceste zile, este aproape imposibil să găsești oameni care să fie fericiți că fac o muncă cinstită și, de asemenea, să fie mândri de munca bine făcută. John, tu le-ai făcut pe amândouă, așa că sper că această mică donație să contribuie la o recompensă mai mare decât ce ai primit de la locul de muncă!”, a scris unul dintre cei care au donat bani în cadrul campaniei de GoFundMe.

Sonia nu se aștepta să strângă atâția bani

Sonia a rămas uluită de succesul strângerii de fonduri și a scris pe pagina ei de TikTok un mesaj prin care a mulțumit și i-a lăudat pe cei care s-au gândit la John și au donat pentru acesta.

Ea a publicat un videoclip în care îi explică lui John câți bani s-au strâns, spunându-i la pensionare că povestea lui „a inspirat lumea”.

„Sunt atât de mulți oameni care au vrut să fie alături de tine… Au vrut să-ți dea ceva pentru pensionare din partea lor… În această dimineață am verificat [strângerea de fonduri] și erau aproximativ 36.500 de dolari. Meriți toți acești bani!”, a spus Sonia în clipul filmat alături de John.

Sonia l-a asigurat pe John că el va avea acces la acești bani și că strângerea de fonduri poate continua după ce campania a fost transferată pe numele lui John.

„Nu sunt sigură dacă se va întrerupe campania, dar nu ezitați să trimiteți un mesaj pe gofundme”, a mai spus Sonia fanilor ei de pe TikTok.

Sonia a mai menționat că John a fost surprins de gestul făcut de foștii săi colegi și că nu știe exact ce face cu suma strânsă în numele lui.

„Domnul John a făcut atât de multe pentru noi fără să ceară. Este atât de altruist. Îi cereai o mână de ajutor și el îți dădea două!!! Este un om extraordinar! Dumnezeu să-l binecuvânteze pe acest om și să-l protejeze”, a mai scris Sonia despre bărbatul care nu a lipsit niciodată de la muncă în cei 42 de ani de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *