Prima pagină » Sport » Noul star de la Barcelona: Mika Marmol a semnat și are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro!
Noul star de la Barcelona: Mika Marmol a semnat și are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro!

Noul star de la Barcelona: Mika Marmol a semnat și are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro!

13 iul. 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

FC Barcelona a anunțat prelungirea înțelegerii tânărului jucător Mika Marmol, în vârstă de doar 19 ani, care evoluează pentru echipa secundă a clubului.
Fotbalistul, care poate juca atât ca fundaș stânga, cât și ca apărător central, a semnat un contract valabil până în 2023 și va rămâne, cel puțin pentru moment, la Barcelona B, echipă care evoluează în liga a treia din Spania.

Mika Marmol, clauză de reziliere de 150 de milioane de euro la Barcelona

Ceea ce a atras atenția este clauza de reziliere impresionantă stabilită de catalani – 50 de milioane de euro pentru perioada în care se află la formația secundă și 150 de milioane de euro, în cazul în care va fi promovat la prima echipă a catalanilor.

„Sunt foarte fericit pentru că fac pasul către echipa secundă a Barcelonei. Mă definesc ca un fotbalist versatil, care poate evolua atât în centru, cât și în flanc. Sper să joc un rol important la echipă, iar primul obiectiv este să mă concentrez pe play-off și pe promovare”, a spus Marmol, după ce a semnat contractul alături de Xavier Vilajoana, managerul echipei secunde, și Eric Abidal, directorul tehnic al clubului.

Mika Marmol a ajuns la Barcelona încă din 2006, de la vârsta de 5 ani. El a mai evoluat pentru Jabac, Terrassa și La Damm, iar prestațiile sale le-au atras atenția catalanilor, care au decis să-l readucă la echipă, în 2018. Tânărul fundaș are 7 meciuri la naționalele U-19 și U-20 ale Spaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *