Prima pagină » National » Noul pilot automat inventat de un șofer. Românul a încercat să se dea mare pe Facebook, de pe bancheta din spate, dar a ajuns în șanț – VIDEO
Noul pilot automat inventat de un șofer. Românul a încercat să se dea mare pe Facebook, de pe bancheta din spate, dar a ajuns în șanț - VIDEO

Noul pilot automat inventat de un șofer. Românul a încercat să se dea mare pe Facebook, de pe bancheta din spate, dar a ajuns în șanț – VIDEO

17 nov. 2021, 10:20,
Roxana Butuc în National

Șoferul unui Peugeot, a încercat să se dea mare în fața prietenilor de pe Facebook, făcând live în timp ce era pe bancheta din spate a mașinii iar volanul era setat pe pilot automat.

În dreapta șoferului se afla un prieten de ai lui, care a fost martor la întreaga scenă, inclusiv când mașina a ajuns în șanț.

Un șofer român a încercat să se dea mare pe Facebook dar a ajuns în șanț

Șoferul mașinii marca Peugeot a vrut să arate prietenilor săi faptul că mașina poate merge singură, fără să fei cineva la volanul acesteia cu ajutorul funcției de pilot automat setat la o viteză de croazieră. Acesta a trecut pe bancheta din spate a mașinii și a făcut live pe Facebook, explicând prietenilor că la volanul mașinii se află doar o sticlă de apă, care conduce mașina pe autostradă.

„Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitați bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Așa se conduce, din spate! Te călărești, faci un copil, o aia, uitați-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, ești nebun la cap! Știți cine conduce, sticla asta de apă!”, vorbea şoferul pe live pe Facebook.

La scurt timp, pe autostradă într-o zonă în care era o bretea de ieșire, volanul s-a mișcat brusc, mașina intrâd în șanț, acesta suferind daune suficient de mari.

Accident grav în Buzău surprins de pasager care făcea Live pe Facebook

În data de 15 septembrie 2021, în județul Buzău a avut loc un accident grav, soldat cu moartea șoferului care a cauzat accidentul. În dreapta șoferului, un bărbat în vârstă de 56 de, se afla o femeie care făcea Live pe Facebook. Pe filmare, s-a vazut faptul că bărbatul, distras de ceva la un moment dat, a ajuns pe contrasens, izbindu0se de o altă mașină.  Tragicul accident a putut fi urmărit live pe rețelele de socializare.

Un alt accident cu final tragic surprins într-un live pe Facebook

Un alt accident, ce a fost surprins de pasager, chiar în momentl în care acesta s-a petrecut. Atât șoferul cât și prietenul său, au murit pe loc în urma impactului. Cauza morții a fost din viteza excesivă care a dus la pierderea controlui volanului, mașina spulberând mai mulți copaci.

Mașina a fost distrusă în totalitate, iar medicii de la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tinerii din Medgidia.

„Astăzi, în jurul orei 3.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și mai mulți copaci din afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, precum și a pasagerului dreapta față, de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *