Prima pagină » Magazin » Noua sotie a lui Sisu innebuneste barbatii pe internet cu poze sexy! – FOTO

Noua sotie a lui Sisu innebuneste barbatii pe internet cu poze sexy! – FOTO

19 iul. 2012, 12:52,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:302412;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Nunta in hip-hop, dar la penitenciar! Celebrul Tudor Sisu s-a gandit sa faca pasul cel mare la 35 de ani. Inchis pentru trafic de droguri, fostul solist al trupei La Familia s-a insurat, marti, cu iubita lui, Catalina, la Penitenciarul Colibasi, din Arges, acolo unde isi ispaseste cei patru ani de pedeapsa, scrie Cancan.ro.
Cantaretul Tudor Sisu, din trupa La Familia, si-a petrecut ultimul deceniu din viata mai mult prin inchisoare, decat in libertate! Anii grei de detentie par sa fi fost, totusi, un sfetnic bun pentru rebelul solist, inchis in mai multe randuri, pentru trafic, detinere ilegala de stupefiante si consum de droguri.
Sisu s-a decis sa-si faca in sfarsit ordine in viata si si-a pus pirostriile, marti, chiar in Penitenciarul Colibasi, din Arges, acolo unde isi ispaseste cei patru ani de pedeapsa. Aleasa inimii lui este Catalina, femeia care a reusit sa-l si desparta de Oana, fosta lui iubita cu care are un baietel, in varsta de trei ani.
Cununia a fost una foarte simpla, iar cei doi indragostiti au fost imbracati in haine de strada, ea a avut o rochita simpla, turcoaz, iar el a purtat blugi si o camasa in carouri. La scurt timp dupa casatorie, Catalina a postat, mandra, pe Facebook o fotografie de la evenimentul cu pricina.
Sisu si Catalina s-au cunoscut in 2009, la filmarile pentru videoclipul „Ai vrea sa ai”, unde bruneta l-a dat gata cu sex-appealul ei. Ea a reusit sa-l cucereasca pe solist, chiar daca chiar in acea luna el urma sa devina taticul unui baietel pe nume Luca, pe care il are cu fosta lui prietena, Oana.
Cantaretul hip-hop a fost arestat, prima data, in 2003, pentru trafic de droguri de mare risc si detinere ilegala de droguri pentru consum propriu. La acea data, mandatul de arestare preventiva i-a fost prelungit de cateva ori, iar dupa patru luni de judecata s-a dat si sentinta: trei ani de inchisoare cu executare. Sisu a fost inchis in Penitenciarul Colibasi-Arges, unde a ispasit cea mai mare parte a pedepsei si apoi la penitenciarul din Ploiesti. Cantaretul a fost eliberat in octombrie 2005 si reincarcerat in 2006, tot pentru consum de droguri. In octombrie 2007 este eliberat din nou. Dar, in 2009, Sisu a fost judecat si condamnat la patru ani de inchisoare intr-un nou caz de trafic de stupefiante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
24 august 2024
24 august 2024