Prima pagină » Local » „Noua Inimă a Iașului” – proiectul propus de Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la primărie

„Noua Inimă a Iașului” – proiectul propus de Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la primărie

28 mai 2024, 10:55, 3 ,
în Local

Sub conducerea actuală a Iașului, am asistat la o stagnare care a permis dezvoltatorilor imobiliari să capitalizeze pe terenuri prețioase fără a oferi înapoi comunității. Este timpul pentru o schimbare, timpul pentru un proiect care să pună în centrul său binele ieșenilor – proiectul „Noua Inimă a Iașului”.

Ruinele platformei Fortus nu sunt doar mărturii ale trecutului industrial, ci reprezintă terenul pe care noi, sub conducerea mea, Tudor Ciuhodaru, medic și candidat pentru primăria Iași, propunem să construim viitorul. Pe cele 30 de hectare care aparțin primăriei Iași, avem oportunitatea de a alege între a lăsa câmp deschis rechinilor imobiliari sau a construi un centru vibrant al comunității.

Planul nostru este unul ambițios și integrat: o combinație de locuințe, educație, sănătate, recreere și afaceri, toate gândite să sprijine și să îmbunătățească viața fiecărui ieșean:

  • Spitalul Municipal Iași: Proiectat pentru a reduce timpul de așteptare și pentru a oferi servicii de sănătate de înaltă calitate, spital care să se adreseze cu prioritate ieșenilor
  • Locuințe ANL pentru medici și profesori tineri: Crearea unui mediu stabil și accesibil pentru tinerii profesioniști esențiali comunității noastre
  • Complex Educațional: care să conțină creșă, grădiniță și școală, acest complex va fi temelia pe care se va construi viitorul generațiilor următoare.
  • Parcuri și Spații de Joacă: Un parc verde extins și zone de joacă sigure pentru copii vor transforma zona într-un nucleu de activitate familială și relaxare
  • Parcare Supraetajată: Pentru a ușura traficul și a îmbunătăți accesibilitatea, atât pentru vizitatori, locuitorii din zonă cât și pentru cei care vin din zona metropolitană

În plus, un Centru Internațional de Conferințe  va poziționa Iașul pe harta internațională a evenimentelor de top, atrăgând profesioniști din întreaga lume și stimulând creșterea economică locală.

Dragi ieșeni, împreună putem transforma acest loc uitat într-un simbol al renașterii și dezvoltării Iașului. Cu proiectul acesta nu doar că reconstruim o zonă, ci reconstruim vieți, oferim speranțe și deschidem porți către viitor.  Vă invit să vă alăturați proiectului meu.

Comentarii
  • Cel mai bun doctor din Iași e Ciuhodaru. Comentatori sunt cei invidioși și nimicurile din aceeași breaslă. Avem nevoie de un medic primar.

  • Cel mai bun doctor din Iași e Ciuhodaru. Comentatori sunt cei invidioși și nimicurile din aceeași breaslă. Avem nevoie de un medic primar.

  • Prea aglomerat. O scoala-liceu, o policlinica si restul parc. Sa nu mai mearga omul din CUG pana in Copou ca sa se bucure de oleaca de verdeata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *