Prima pagină » Actualitate » Noua conducere de la Spitalul Cluj Napoca și-ar dori să o angajeze pe soția lui Emanuel Ungureanu fix după ce fosta conducere a fost demisă la îndemnul deputatului USR! Coincidență?
Noua conducere de la Spitalul Cluj Napoca și-ar dori să o angajeze pe soția lui Emanuel Ungureanu fix după ce fosta conducere a fost demisă la îndemnul deputatului USR! Coincidență?

Noua conducere de la Spitalul Cluj Napoca și-ar dori să o angajeze pe soția lui Emanuel Ungureanu fix după ce fosta conducere a fost demisă la îndemnul deputatului USR! Coincidență?

11 feb. 2021, 12:25,
în Actualitate

Lucruri interesante ies la iveală în legătura cu celebrul deputat USR, Emanuel Ungureanu. Soţia deputatului este Loredana Ungureanu, medic dermatolog în Cluj. Loredana a încercat, de 8 ani să se angajeze în sistemul public de sănătate dar fără succes. Totuşi, coincidentă sau nu, imediat după ce Vlad Voiculescu a preluat frâiele Ministerului Sănătății, conducerea de la Spitalul de Urgență Cluj Napoca a fost demisă.

Petru Șușcă a fost demis încă de la începutul lunii ianuarie 2021 împreună cu membrii din Consiliul de Administraţie de la conducerea spitalului mai sus menţionat.

În urma unui Corp de Control din care face tocmai consilierului deputatului, conducerea spitalului a fost demisă

O altă coincidentă ciudată este reprezentată de faptul că, managementul din cadrul Spitalului de Urgentă din Cluj Napoca a fost demis în urma trimiterii Corpului de Control şi al raportului întocmit de acesta. Interesant este faptul că acel corp de control a fost trimis la iniţiativa lui Emanuel Ungureanu şi şeful corpului de control era nimeni altul decât Constantin Dima.

Cine este Constantin Dima? E simplu! Acesta este angajat cu jumătate de normă tocmai la cabinetul parlamentar al lui Emanuel Ungureanu.

Există un conflict deschis între Emanuel Ungureanu şi fosta conducere a Spitalului de Urgentă Cluj

Conform aceleaşi surse se pare că există un conflict între Emanul Ungureanu şi fosta conducere a Spitalului de Urgentă Cluj Napoca. Totul a început din momentul în care Loredana Ungureanu, medic primar dermatolog încearcă de 8 ani să se angajeze la stat tocmai la Spitalul Judeţean de Urgență. Cu toate că acest caz nu este singular, mai mulţi medici încercând să se angajeze pe un post la unitatea medicală menţionata mai sus, ceea ce este interesant este faptul că medicul a dat în judecată spitalul dar a pierdut.

Ciudăţenia este una completă atunci când, tocmai nouă conducere pusă la Spitalul de Urgentă Cluj Napoca ia în calcul tocmai de la prima şedinţă introducerea unor noi posturi la secţia de dermatologie a spitalului:

,,Conflictul dintre soții Ungureanu și conducerea spitalului s-a purtat pe toate fronturile, cu toate armele și în toate formele. În Justiție, în mass-media, în parlament, în Guvern la vedere și pe culoarele acestuia, pe plan personal și profesional. S-au folosit cuvinte grele și s-au adus acuze și mai grele croșetate în jurul incompetenței și a corupției. Astfel de conflicte sunt emblematice pentru spitalele publice românești sugrumate de lipsă cronică de finanțare, de risipă banului public și de corupția endemică”, scrie ,,Newsweek România”.

Loredana Ungureanu este șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” a Universității ,,Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca. Este cadru didactic la această universitate, fiind remunerată cu o sumă ce reprezintă aproximativ jumătate din veniturile de parlamentar ale soțului, Emanuel Ungureanu, deputat USR de Buzău, aflat acum la cel de-al doilea mandat. Timp de trei ani, în perioada 2011-2014, Loredana Ungureanu a făcut gărzi la secția clinică Dermatovenerologie și la Spitalul Județean de Urgență Cluj Napoca.

Constantin Dina îi dădea informaţii clasificare lui Emanuel Ungureanu

Pentru că. un angajat model e cel care îi este alături şefului, de curând a ieşit la iveală faptul că Emanuel Ungureanu primea informaţii clasificate tocmai de la Constantin Dina.

Acesta fiind angajat în cabinetul parlamentar al deputatului nu rata ocazia să toarne informaţii la care deputatul nu ar fi trebuit să aibă acces, informaţii care erau ulterior folosite pentru a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024