Prima pagină » International » Nou incident feroviar în Rusia. Doi morți și peste 100 de răniți, după ce 8 vagoane au sărit de pe șine

Nou incident feroviar în Rusia. Doi morți și peste 100 de răniți, după ce 8 vagoane au sărit de pe șine

29 iul. 2024, 17:20,
BZI.ro, în International

Cel puțin doi oameni au murit și până la 100 au fost răniți, în regiunea rusă Volgograd, după ce opt vagoane ale trenului de pasageri Kazan-Adler au deraiat după o coliziune cu un camion, informează News.ro care citează Reuters. Căile Ferate Ruse au anunțat accidentul în care a fost implicată garnitura călătoreau 800 de oameni, scrie Meduza.

„Paramedicii sunt la fața locului”, a declarat ministerul pentru situații de urgență.

De asemenea, elicoptere pentru intervenții în situații de urgență au fost trimise la fața locului, în apropierea gării Kotelnikovo.

Trenul se deplasa de la Kazan la Adler, pe malul Mării Negre.

TASS a citat surse neidentificate din cadrul forțelor de ordine ruse care au declarat că 20 de persoane au fost rănite atunci când trenul s-a ciocnit cu un camion.

Doi oameni au murit

Cel puțin doi oameni au murit în urma accidentului feroviar, iar numărul răniților este de până la 100, potrivit News.ro.

O înregistrare video neverificată care circulă pe Telegram arată cel puţin patru vagoane deraiate, unele răsucite, cu oameni ieşind din unul răsturnat pe o parte lângă şine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iulie 2024
29 iulie 2024