Prima pagină » National » Nou azil al groazei în România! Două persoane au fost luate la audieri
Nou azil al groazei în România! Două persoane au fost luate la audieri

Nou azil al groazei în România! Două persoane au fost luate la audieri

24 iul. 2024, 12:40,
în National

Un nou azil al groazei a ieșit la iveală în județul Argeș unde polițiștii au desfășurat mai multe percheziții în Pitești, Curtea de Argeș, Ștefănești și Albota.

„La data de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Biroul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară în localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Ștefănești și Albota, la sediile sau punctele de lucru ale unor persoane juridice și la locuințele unor persoane fizice, cercetate într-un dosar penal privind inacțiune în asigurarea îngrijirilor medicale și igienei unei persoane internate într-un azil de bătrâni, respectiv omisiuni în solicitarea intervenției medicale de urgență, fapt ce ar fi condus la decesul unui bărbat, cu mobilitate limitată, în vârstă de 56 ani, din Pitești.

Un nou azil al groazei iese la iveală

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și sisteme de calcul. De asemenea, a fost dispus transportul la spital pentru trei persoane.

Două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanților Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș și Direcției de Sănătate Publică.

La activitățile de percheziție au participat peste 30 de polițiști argeșeni din structurile de investigații criminale, ordine publică, de investigare a criminalității economice, criminalistică, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *