Prima pagină » National » Notificare primită de toţi clienţii ING. Accesul la cont poate fi blocat
Notificare primită de toţi clienţii ING. Accesul la cont poate fi blocat

Notificare primită de toţi clienţii ING. Accesul la cont poate fi blocat

19 iun. 2024, 18:59,
BZI.ro, în National

ING și-a notificat clienții din România că este necesar să revalideze datele personale, fie la oficiile băncii, fie direct în Home’Bank sau în aplicația din Google Play/App Store, cu avertismentul că, dacă nu efectuează operațiunea până la 24 iulie, va fi blocat accesul la produse și servicii noi și ulterior, după 3 luni, va fi oprit și accesul la conturi.

Notificare primită de toţi clienţii ING

În plin avânt al fraudelor bancare venite pe toate căile, ING trimite o notificare clienților din România cu un avertisment privind actualizarea datelor personale.

„Ca bancă, avem obligația legală să obținem informații actualizate despre clienții noștri, în baza normelor interne de cunoaștere a clientelei, conform Legii nr.129/2019 și Regulamentului BNR nr. 2/2019. În acest scop, este posibil să avem nevoie și de alte informații față de setul minim menționat în legislație.

Pentru a evita blocarea accesului la produse și servicii noi, te rugăm să îți actualizezi/validezi datele până la 24-Iulie-2024. Dacă nu ai procedat la actualizarea/validarea datelor, începând cu această dată, 24-Iulie-2024, vom demara procesul de blocare, scrie romaniatv.net.

Menționăm că măsura de blocare efectivă a accesului la produsele și servicii noi va fi aplicată începând cu data precizată mai sus, dar nu mai târziu de 14 zile de la aceasta, și va fi menținută până la momentul în care îți vei actualiza/valida datele. În plus, în situația în care nu îți actualizezi/validezi datele în următoarele 3 luni, vom fi nevoiți să îți blocăm accesul la conturile tale.

Evită acest lucru prin actualizarea/validarea cât mai curând a datelor tale!”, este mesajul băncii.

ING Bank România a raportat venituri de 877 milioane lei în primul trimestru

ING Bank România a raportat în primul trimestru al anului venituri de 877 milioane lei şi active totale de 71,4 miliarde lei, în creştere cu 11,3%, respectiv cu 14,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul net a urcat uşor, la 347 milioane lei.

„ING Bank România şi-a continuat traiectoria de creştere, raportând venituri de 877 milioane lei şi active totale de 71,4 miliarde lei, în creştere cu 11,3%, respectiv cu 14,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Se observă o tendinţă de creştere mai accelerată a depozitelor atrase faţă de creşterea portofoliului de credite, pe fundalul inflaţiei persistente şi a ratelor de dobandă relativ ridicate. Datorită politicilor consecvente şi prudente de creditare, costurile cu provizioanele de risc au rămas la un nivel scăzut, de aproximativ 58 milioane lei, dar mai ridicat decât în aceeaşi perioadă a anului trecut”, anunţă banca.

În acest context de creştere al activelor şi veniturilor, profitul net raportat este de 347 milioane lei, cu 1% mai mare decât T1/2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *