Prima pagină » Titlurile zilei » Note de 3 la examenul pentru șef Birou de Control Intern al IPJ Iași. Niciunul dintre candidați nu a promovat concursul

Note de 3 la examenul pentru șef Birou de Control Intern al IPJ Iași. Niciunul dintre candidați nu a promovat concursul

08 apr. 2022, 02:00,
Andreea Andrei, în Titlurile zilei

Au fost afișate rezultatele examenului pentru ocuparea postului vacant de la Biroul de Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Singurii doi candidați au luat note de 3 și au fost respinși, urmând ca examinarea să se reia

Rezultatele examenului pentru ocuparea funcției de șef  la Biroul de Control Intern al celor doi candidați sunt extraordinar de mici. Ambii candidați au obținut note de 3 și au fost respinși. Unul dintre candidați este împuternicit pe postul de conducere.

Proba la care cei doi au luat notele mici a fost sub formă de interviu și a constat în mai multe întrebări de specialitate ale postului de șef al Biroului de Control Intern.

cladirea IPJ Iași

Postul de șef  al Biroului de Control Intern al IPJ Iași a rămas vacant

Ambii candidați au fost respinși, deoarece au primit note de 3

 Romeo Sulugiuc a fost în trecut Ofițer Principal în cadrul ȘFICPPF  Iași

cladirea ȘFICPPF Iasi

Proba de interviu a fost cea care, apparent, le-a dat bătăi de cap candidaților. La această probă sunt puse întrebări de specialitate, iar candidații sunt notați în funcție de cât de complete și corecte sunt răspunsurile.

Unul dintre candidații ce nu au reușit să obțină decât nota 3 este Romeo Sulugiuc, împuternicitul pe postul de șef al Biroului de Control Intern.

Împuternicirile în cadrul instituției se fac în baza experienței și a vechimii polițistului. Considerând acest lucru, nota pe care Romeo Sulugiuc a obținut-o la examen este dovada faptului că nu este pregătit pentru acest post.

Din pricina protecției datelor cu caracter personal nu se știe exact dacă nota obținută de Romeo Sulugiuc este cea de 3,01 sau cea de 3,11. Tot din pricina acestui aspect încă nu este cunoscut numele contracandidatului acestuia.

Romeo Sulugiuc este încadrat în Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași ca Ofițer Specialist. În trecut a făcut parte din Serviciul Poliției de Frontieră, ca Ofițer Principal în cadrul Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră ( ȘFICPPF) Iași.

mai multi agenti de politie la o intrunir4

La următoarea examinare vor putea participa atât Romeo Sulugiuc și contracandidatul său, cât și oricare alt polițist care se poate încadra pe post

Cine va conduce Biroul de Control Intern?

Romeo Sulugiuc este momentan împuternicit pe postul de șel  al Biroului de Control Intern al IPJ Iași

Pentru moment, funcția de șef  al Biroului de Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași rămâne vacantă. Examenul va fi reprogramat și cei doi candidați, care au obținut notele de 3, vor avea șansa de a susține iarăși proba de examinare.

”Funcția de conducere a Biroului de Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași a fost scoasă la concurs. În urma examinării  nu a fost ocupată. Urmează ca aceasta procedură de ocupare sa fie reluată și se va anunța pe site-ul IPJ Iași”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

La următoarea examinare vor putea participa toți agenții de Poliție care se califică din punct de vedere al experienței, gradului și vechimii pentru acest post. Șeful Biroului de Control Intern va fi persoana care va obține cel puțin o notă de trecere.

Reexaminarea va avea loc, deoarece singurii doi candidați au obținut note de 3 la interviu pe teme de specialitate profesională. Unul dintre cei doi candidați este Romeo Sulugiuc, Ofițer Specialist în cadrul IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *