Prima pagină » Actualitate » Notă de plată șocantă la un restaurant din Sinaia! „Am noroc de un salariu bun!”
Notă de plată șocantă la un restaurant din Sinaia! „Am noroc de un salariu bun!”

Notă de plată șocantă la un restaurant din Sinaia! „Am noroc de un salariu bun!”

19 aug. 2024, 09:17,
în Actualitate

Un turist român care a mers cu soția la munte a avut parte de o notă de plată șocantă la un restaurant din Sinaia. La un restaurant din stațiunea de pe Valea Prahovei a plătit 319 lei pentru o masă pentru 2 persoane cu 2 ape o porție de somon cu cartofi natur, o tigaie picantă și o amărâte de focaccia și o salată de ardei copt.

Notă de plată șocantă la Sinaia!

Românii au profitat de minivacanța de Sfânta Maria și au plecat în concediu câteva zile să se relaxeze. Cei mai mulți au ales ca destinație România, fie stațiunile de pe malul mării, fie stațiunile montane, mai ales cele de pe Valea Prahovei.

O vacanță pe Valea Prahovei s-a dovedit a fi o alegere nu tocmai bună pentru un turist român, care a spus că a rămas cu un  gust amar după o vacanță în stațiunile Sinaia, Bușteni și Predeal.

„Tocmai ce mi-am încheiat vacanța la munte și am rămas cu un gust amar. Am fost plecat de pe 12 până azi pe Valea Prahovei. Sinaia, Bușteni, Predeal puțin. Lăsând la o parte aglomerația care a fost de luni până vineri infernală, alt lucru mă dezamăgește, în special Sinaia. Nu înțeleg cum să dai pe un suc la 0.25 17 lei, nu am cumpărat, dar am rămas oripilat și de obicei nu mă uit la prețuri, am noroc de un salariu bun atât eu, cât și soția“, a spus turistul român.

Acesta a povestit cum a fost nevoit să achite 319 lei pentru o masă luată la un restaurant din Sinaia.

„O masă pentru 2 persoane cu 2 ape o porție de somon cu cartofi natur, o tigaie picantă și o amărâte de focaccia și o salată de ardei copt 319 lei, dacă luăm și 2 sucuri deja sărim de 350 de lei. Ok, înțeleg Sinaia, centru, figuri, dar oameni buni, ce … 350 de lei, o masă de 2 persoane? Pe lângă aceste prețuri exagerate am stat 15 minute să ne aducă cineva un meniu… și încă 30 să ne ia și comanda, tacâmuri nu, paharele murdare, focaccia făcută de dimineață cel mai probabil… Nu știu, am nimerit eu post? Voi cum ați petrecut această mini vacanță?”, a întrebat acesta pe Reddit.

„Prețurile la mâncare în România au ajuns ca cele din locuri turistice!“

Reacțiile la postarea turistului român nu au întârziat să apară.

„Atât timp cât oamenii plătesc or să tot fie prețurile astea”, a comentat un alt utilizator al platformei.

Un alt utilizator al platformei a spus că prețurile la mâncare în România au ajuns ca cele din locuri turistice.

„17 lei pentru 250ml? Wow! That’s crazy! 350 lei pentru tot ce ai enunțat e de-a dreptul bătaie de joc. Prețurile sunt nesimțite și îmi imaginez că nici condițiile nu sunt cele din Vest. Undeva, ceva tot trebuie să se rupă la un moment dat. Prețurile la mâncare în România au ajuns ca cele din locuri turistice cu renume internațional”, a comentat un internaut nota de plată șocantă plătită la un restaurant din Sinaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`