Prima pagină » Local » Nota de plată pentru Paște la UPU! Persoane agresate de soți, sau căzuți de pe bicicletă
Nota de plată pentru Paște la UPU! Persoane agresate de soți, sau căzuți de pe bicicletă

Nota de plată pentru Paște la UPU! Persoane agresate de soți, sau căzuți de pe bicicletă

24 apr. 2022, 14:46,
în Local

UPU Iași înregistrează o creștere a cazurilor de agresiuni domestice în perioada sărbătorilor. Din păcate, nici de acest Paște numărul persoanelor care au ajuns la spital nu a fost mai mic. De la persoane agresate de soți până la persoane care au căzut de pe bicicletă, sau de la înălţime.

Cazurile prezentate de BZI.RO nu se rezumă doar la atât. Din păcate au mai fost cazuri în care mai multe persoane au vrut să se sinucidă.

O femeie a ajuns la spital după ce a fost bătută de soț

O femeie în vârstă de 53 de ani a ajuns la spital policontuzionată în urma unei agresiuni făcute de soț. Pacienta a suferit un traumatism cranio cerebral, o fractură pe 1/3 din gamba stângă. Este internată la Ortopedie.

În schimb, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a căzut de pe bicicletă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital după ce s-a urcat pe o bicicletă. Bărbatul, având un etilism acut, a căzut de pe bicicletă și a suferit un traumatism cranio cerebral cu policontuzie, un traumatism cranio facial, dar și o contuzie toraco-abdominală. Pacientul a fost externat.

Un altul a căzut de la o înălţime de 3 metri şi se află internat la secţia de Terapie Intensivă

În vârstă de 54 de ani, bărbatul a suferit un politraumatism prin cădere de la o înălţime de 3 metri. Acesta prezintă un hematom suprarenalian, un hematom parietal și mai multe fracturi cu deplasare ischio-pubian stângă. În aceste momente, bărbatul se află internat la secția de Terapie Intensivă.

Au suferit arsuri sau intoxicații cu monoxid de carbon

Pe de altă parte, trei ieșeni au ajuns la UPU după ce au suferit o intoxicație de monixid de carbon, sau arsuri:

Un soți și soție în vârstă de 39, respectiv 31 de ani au ajuns la UPU prezentând o intoxicație de monoxid de carbon din cauza unor emisie de gaze de la o butelie aflată într-o încăpere. Ambii pacienţi au fost externaţi. O altă persoană, o femeie în vârstă de 68 de ani a suferit o arsură cu lichid fierbinte pe aproximativ 6% din suprafața corporală și se află internată în cadrul Spitalului Sf. Spiridon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`