Prima pagină » Radio » Actualitate » Nosfe, ultima apariție televizată la „Chefi la cuțite”. De ce a fost eliminat artistul

Nosfe, ultima apariție televizată la „Chefi la cuțite”. De ce a fost eliminat artistul

09 nov. 2022, 11:08,
în Radio

Artistul Nosfe a murit în urmă cu trei săptămâni, iar marți seara a avut loc ultima apariție televizată, în emisiunea „Chefi la cuțite”, care a fost filmată în urmă cu câteva luni. Rapperul a apărut în emisiunea culinară alături de soția sa, Mădălina, și a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu. În cele din urmă, Nosfe a fost eliminat din concurs deoarece farfuria sa nu a strâns destule puncte.

Nosfe a putut fi urmărit, pentru ultima dată, în emisiunea „Chefi la cuțite” ce a fost difuzată marți seara pe Antena 1. Telespectatorii au stat cu sufletul la gură să-l vadă, în ultima lui apariție televizată. Ce a spus regretatul artist, în cadrul ediției transmisă pe 8 noiembrie.

Nosfe, ultima apariție televizată la „Chefi la cuțite”

Fanii lui Nosfe au putut să urmărească fragmente cu regretatul artist, în emisiunea culinară de la Antena 1 . Filmările s-au încheiat în urmă cu câteva luni, însă battle-urile în care a apărut Nosfe au fost difuzate abia acum pe post. Artistul a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu, însă nu a reușit să treacă mai departe.

Inițial, Nosfe nu a trecut de proba bootcamp-ului, dar chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă, iar acesta a putut să revină în concurs, unde a participat alături de alți trei concurenți. Emisiunea de marți seara, din data de 8 noiembrie, a scos în evidență munca pe care a depus-o Nosfe pentru a prepara ceea ce i s-a recomandat de către Chef. Din păcate, farfuria sa nu a strâns puncte de trecere.

Aceasta a fost ultima ediție pe care a filmat-o, înainte de a muri, pe 16 octombrie 2022. Emisiunea „Chefi la cuțite” difuzată marți seara a strâns milioane de telespectatori. În ediția cu numărul 29, a sezonului 10 a emisiunii culinare, Nosfe a apărut alături de soția lui, Mădălina. Artistul a reușit să adune doar patru puncte la preparatul pe care l-a gătit, obținând cel mai mic punctaj dintre toți concurenții.

Ce a gătit Nosfe la „Chefi la cuțite”

Participanții au avut de gătit câte un preparat cu elemente selectate de către producție, iar Nosfe a avut rodia, drept elementul principal.

„Nu am gătit niciodată cu rodie, chef! Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi, nu cred. Experiența «Chefi la cuțite» mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu. Sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate”, a spus Nosfe în cadrul emisiunii.

Din nefericire, viața nu i-a mai dat ocazia de a participa și alte concursuri mai complicate.

„Faptul că a reușit să ajungă la Chefi la cuțite până în battle-ul 10, în ultimii 15 oameni, din câte zeci de mii au fost, mi se pare că este un tanc, și o să îl iubesc și mai mult”, a declarat soția lui Nosfe, în cadrul emisiunii.

Chiar dacă nu a reușit să treacă mai departe și s-a ales doar cu patru puncte, colegii de echipă au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nosfe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024