Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nosfe revine la „Chefi la cuțite”! Gina Pistol a izbucnit în lacrimi: „Mă uitam la cat de mult bun simt are”

Nosfe revine la „Chefi la cuțite”! Gina Pistol a izbucnit în lacrimi: „Mă uitam la cat de mult bun simt are”

02 nov. 2022, 22:41,
în Cancan ultimă oră

Nosfe a revenit în ediția de luni, 31 octombrie 2022, la „Chefi la cuțite” cu ajutorul amuletelor aduse de Cătălin Scărlătescu. Surpriza acestuia a emoționat pe toată lumea, iar Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat.

Fanii lui Nosfe au trăit emoții puternice după ce Cătălin Scărlătescu l-a adus înapoi la show-ul „Chefi la cuțite”. El a adus 5 amulete, una dintre ele oferindu-le antrenorilor șansa de a-și reuni echipele cu concurenții care au ajuns până la Bootcamp, dar nu au trecut în etapa următoare.

Nosfe a revenit în platoul „Chefi la Cuțite” pentru ultima sa apariție la TV

În episodul de luni a fost dezvăluit și cine sunt concurenții care vor reîntregi echipele antrenorilor. Printre cei aleși de chef Cătălin Scărlătescu au fost regretatul Nosfe și soția sa, Mădălina Crețan. Rapperul a fost repartizat în echipa lui Florin Dumitrescu, iar soția sa în echipa lui Scărlătescu.

„Toți au fost niște concurenți buni! Nu am adus pentru Bontea și Dumitrescu niște concurenți care nu au gătit ceva interesant”, a menționat Cătălin Scărlătescu.

„S-a păstrat tradiția Șatra BENZ, a venit al doilea membru Șatra BENZ în echipa mea! Nosfe e un băiat foarte mișto, foarte talentat”, spunea chef Florin Dumitrescu.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimile la vederea imaginilor cu regretatul Nosfe

După 6 luni de la momentul filmărilor, imaginile cu Nosfe în platoul emisiunii au dat emoții mari celor prezenți, iar Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în fața camerelor. Chef Florin Dumitrescu a fost cel care a anunțat că toate edițiile sezonului 10 vor fi dedicate cântărețului pentru că „așa ne mai putem bucura puțin de el”.

„Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil…Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, apoi am auzit că nu mai este…rămân fără cuvinte”, a spus, abia stăpânindu-și lacrimile, Sorin Bontea.

Gina Pistol a vorbit în lacrimi despre Nosfe. Vizibil afectată de imaginile cu regretatul cântăreț, prezentatoarea a reușit să spună câteva cuvinte emoționante despre el, deși nu îl cunoștea atât de bine.

„Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Avea un respect aparte, ma uitam la cat de mult bun simt are…”, a spus Gina Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *