Prima pagină » Culinar » Noodles cu pui și legume. Secrete din rețeta clasică pentru un preparat reușit

Noodles cu pui și legume. Secrete din rețeta clasică pentru un preparat reușit

08 ian. 2024, 12:39,
BZI.ro, în Culinar

Multe gospodine vor să afle cum pot pregăti acasă cel mai bun noodles cu pui și legume. Pentru acest deliciu culinar avem nevoie de piept de pui, tăiței de casă, ciuperci proaspete și niște condimente și verdețuri aromate. Iată câteva secrete din rețeta clasică pentru un preparat reușit.

Noodles cu pui și legume

Dacă vrem să pregătim o mâncare aromată, delicioasă, sățioasă și sănătoasă, putem pregăti rapid o porție de noodles cu pui și legume. Aceasta se face cu doar câteva ingrediente și un strop de imaginație, iar dacă ținem cont de câteva trucuri din rețeta marilor bucătari, succesul culinar va fi garantat.

Pentru iubitorii de preparate savuroase și sănătoase câteva porții de noodles cu pui și legume sunt ideale de servit la orice masă și la orice ocazie. La fel de bine putem să îi cucerim pe cei dragi cu un escalop de pui cu ciuperci. Acesta este perfect la mesele festive și nu numai.

O altă mâncare gustoasă este mușchiulețul de porc fiert și afumat. Acest deliciu merge de minune la zi de sărbătoare alături de alte bucate alese, precum o ruladă de pui în aluat foietaj.

Câteva porții de noodles cu pui și legume îi vor cuceri cu siguranță pe toți cei de la masă. Rețeta este simplă și poate fi adaptată după gust și preferințe. Deliciosul noodles poate fi făcut și de post, cu legume, soia și verdețuri proaspete.

Cum să pregătești rapid o mâncare gustoasă și sățioasă

Pentru câteva porții de noodles cu pui și legume vom avea nevoie de 400 g de piept de pui dezosat, 1 lingură de ulei, 200 g de tăiței cu ou, 60 g de ciuperci, 80 g de morcov, 40 g de țelină, 80 g de ardei gras roșu, 3 căței de usturoi, 1 linguriță de ghimbir, 60 ml de apă, 2 linguri de sos de soia, 1 lingură de ulei de susan, 2 lingurițe de amidon de porumb, 40 g de ceapă verde, sare și piper după gust.

Se pune o cratiță cu apă la foc mic. Se adaugă tăițeii în apa clocotită apoi se lasă până se înmoaie. Se scurg de apă apoi se pregătește carnea. Se pune uleiul la încins într-o tigaie apoi carnea de pui se condimentează cu sare și piper după ce a fost tăiată cubulețe.

Se gătește carnea în uleiul încins. Când este gata se scoate carnea din tigaie și se pun legumele tăiate mărunt. Se lasă la călit legumele apoi se adaugă carnea de pui și tăițeii. Se amestecă ușor apoi se toarnă sosul de soia. Se mai lasă la gătit 5 minute apoi se presară ceapă verde tocată mărunt. Se ia de pe foc și se lasă la răcit ușor apoi se servește.

Câteva porții de noodles cu pui și legume sunt ideale de pregătit la mesele festive. Acest deliciu culinar va fi pe placul tuturor celor de la masă. Rețeta este simplă, la îndemâna oricui și poate fi adaptată după gust și preferințe. Dacă ținem cont de câteva trucuri ale marilor bucătari, la final ne vom răsfăța papilele gustative cu o mâncare sățioasă, aromată și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *