Prima pagină » International » Noi reguli la McDonald`s. Persoanele sub 18 ani neînsoțite de un adult nu vor mai putea intra în restaurant după ora 17.00

Noi reguli la McDonald`s. Persoanele sub 18 ani neînsoțite de un adult nu vor mai putea intra în restaurant după ora 17.00

04 aug. 2022, 09:45,
în International

Noi reguli la McDonald’s au fost implementate într-un oraș din Anglia. Astfel, conducerea McDonald’s de pe Church Street din Liverpool a luat o decizie care prevede ca minorii să nu mai poată intra în restaurant dacă nu sunt însoțiți de o persoană adultă.

Astfel, persoanele care nu au vârsta de 18 ani nu vor mai avea acces în fast food-ul din Liverpool, după ora 17.00. Decizia a fost luată în contextul în care se dorește o reducere a numărului de cazuri de „comportament antisocial”.

Noi reguli la McDonald`s pentru a preveni comportamentul antisocial

Presa internațională a publicat faptul că restaurantul McDonald’s de pe Church Street din Liverpool are noi reguli de acces. Chiar dacă această decizie nu a fost una ușoară, implementarea ei a fost una necesară. Conform Daily Mail, foarte mulți angajați ajung să fie expuși la o serie de comportamente neadecvate, atât ”verbal, dar și fizic”. Reprezentanții au fost contactați de jurnaliştii de la publicaţia britanică, iar un purtător de cuvânt al McDonald’s a confirmat faptul că numărul incidentelor și al comportamentelor antisociale a crescut alarmant în ultima perioadă.

Aşadar, totul este simplu: cei care au sub 18 ani nu mai au voie în restaurantul McDonald’s după ora 17.00 fără un adult.

„În ultimele săptămâni am observat o creștere a numărului de incidente și comportament antisocial în acest domeniu. Angajații noștri au fost expuși la abuz verbal și fizic”, a spus purtătorul de cuvânt al McDonald’s de pe Church Street din Liverpool, potrivit Daily Mail,

Mai mult decât atât, purtătorul de cuvânt al restaurantului din Marea Britanie a ținut sp explice că există o politică de toleranță zero în ceea ce privește tipurile de comportament abuziv.

„Avem o politică de toleranță zero în ceea ce privește criminalitatea și comportamentul antisocial și am restricționat temporar accesul la restaurante pentru tinerii sub 18 ani după ora 17:00”, a mai punctat acesta.

De asemenea, angajatul McDonald’s a mai menţionat faptul că măsura are ca singur scop reducerea unor astfel de incidente, astfel încât activitatea din unitățile de alimentație să fie realizată în condiții cât se poate de obișnuite.

„Această decizie nu a fost luată ușor și lucrăm îndeaproape cu poliția pentru a găsi o soluție și a ajuta la reducerea acestor incidente”, a mai spus purtătorul de cuvânt pentru sursa citată.

McDonald’s majorează prețurile produselor din meniu

Vă aducem aminte că restaurantele McDonald’s din Marea Britanie se confruntă cu o adevărată criză financiar, drept urmare s-a luat hotărârea ca prețurile să fie majorate pentru prima oară în ultimi 14 ani. Așadar, la începutul săptămânii trecute, lanțul de restaurante a anunțat creșterea prețului cheeseburgerilor săi.

Clienții McDonald’s vor plăti 1,19 lire sterline pentru un singur cheesburger, iar în perioada verii vor mai fi adăugate câteva procente și la alte produse din meniu, au mai anunțat reprezentanții lanțului de restaurante.

În luna martie a acestui an, lanțul de fast-food McDonald’s a anunțat retragerea de pe piața din Rusia și vinderea afacerii către o companie locală, ca urmare a „crizei umanitare cauzate de războiul din Ucraina și operarea într-un mediu de afaceri tot mai impredictibil”. Închiderea restaurantelor din Rusia dar și din Ucraina, ca urmare a războiului, a costat McDonald`s 127 de milioane de dolari, în primul trimestru al acestui an. 27 de milioane de dolari au reprezentat cheltuieli cu salariile angajaților companiei. De asemenea, important de precizat este că în Rusia a fost deschis un McDonald`s fake.

Astfel, odată ce s-au implementat noi reguli la McDonald’s, minorii nu mai pot intra în restaurantele din Liverpool după ora 17.00 dacă nu sunt însoțiți de un adult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *