Facultatea de Agricultură a USV Iași surprinde din nou iubitorii de produse autentice, lansând o serie de delicii realizate cu măiestrie și pasiune. Printre noile bunătăți se numără telemeaua cu negrilică, mușchiul afumat, salamul Victoria, tarta cu aluat fraged și bruschetele cu roșii și busuioc, produse care îmbină tradiția cu inovația.
Aceste specialități sunt create chiar în atelierele de microproducție ale facultății, de studenți din cadrul specializărilor Tehnologia prelucrării produselor alimentare și Protecția consumatorului și a mediului.
„Telemea cu negrilică, mușchi afumat, salam victoria, tartă cu aluat fraged, bruschete cu roșii și busuioc, doar câteva dintre bunătățile din imaginile alăturate. Fiecare produs este realizat cu grijă și pricepere în atelierele de microproducție de către studenți de la specializările Tehnologia prelucrării produselor alimentare, Protecția consumatorului și a mediului, pasionați, care îmbină tradiția cu știința.
Conform tradiției, vinerea sunt degustate produsele realizate în săptămâna de practică, cu alte cuvinte ziua cea mai așteptată.
Știință cu bun gust la Facultatea de Agricultură USV Iași”, au transmis reprezentanții Facultății de Agricultură USV Iași.